Suklaakonvehdit

Suklaakonvehdit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Suklaakonvehdit

Suklaakonvehdit

Mikäli suklaan temperointi on tuttua, nämä suklaakonvehdit syntyvät helposti ja nopeasti. Täytteitä voi lisämaustaa halutessaan, jolloin variantteja saa näppärästi useita erilaisia.

Valmistusaika

Työaika
1 h
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset40 kpl

40 kpl

Suklaakuoret

200 g
tummaa suklaata

Täytteet

1 prk (200 g)
1 prk (200 g)

Koristeluun

25 g
valkosuklaata

Ohje

  1. Temperoi suklaa: Lämmitä suklaa vesihauteessa ensin 45-asteiseksi. Nosta pois liedeltä. Sekoittele puhtaalla ja kuivalla lastalla tai nuolijalla kivialustalla tai kulhossa, kunnes suklaa jäähtyy 24 - 25-asteiseksi. Kuumenna sen jälkeen uudestaan vesihauteessa 30-31-asteiseksi.
  2. Valmista temperoidusta suklaasta kuoret konvehtimuotteihin. Levitä suklaata ohuelti muottien syvennyksiin esim. pienellä sudilla. Nosta muotti jääkaappiin jähmettymään (5 - 10 min).
  3. Pidä jäljelle jäänyt suklaa konvehtien sulkemista varten lämpimässä n. 30-asteisessa paikassa.
  4. Täytä syvennykset pursottamalla kreemiä. Voit halutessasi maustaa kreemejä esim. liköörillä, kuivamausteilla tai laittaa keskelle paahdetun pähkinän. Sulje konvehdit valuttamalla täytteen päälle ohuet kerros suklaata. Laita muotti kylmiöön n. 5 min. Irrota valmiit konvehdit muotista.
  5. Sulata valkosuklaa ja valuta osan konvehdeista pinnalle koristeraidat.
  6. Säilytä jääkaapissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
344 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.