
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g tummaa suklaata
-
½ dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- ½ dl rusinoita
- 100 g saksanpähkinää tai pekaanipähkinää
- 100 g vaahtokarkkia
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele suklaa ja sulata se mikroaaltouunissa yhdessä kerman kanssa niin että sekoittelet seosta pienin väliajoin.
- Hienonna pähkinöitä hieman veitsellä ja pilko myös vaahtokarkit muutamaan osaan.
- Sekoita kaikki ainekset yhteen. Levitä seos leivinpaperin päälle vuokaan ja anna jähmettyä kylmässä. Leikkaa jähmettynyt levy paloiksi ja tarjoile.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
482 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
45,1 g
Rasva
30,2 g
Tyydyttynyt rasva
10,2 g
Ravintokuitu
4,2 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa