
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g tummaa suklaata
-
1 dl
Valio kinuskikermaaValio kinuskikerma on herkullinen oikotie kinuskisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin! Vispaa kuohkeaksi vaahdoksi tai kiehauta täyteläiseksi…
- 100 g piparkakkuja murennettuna
- 1 dl pekaanipähkinöitä
- 35 g kuivattua omenaa hienonnettuna
- 20 g minivaahtokarkkeja
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele suklaa. (Säästä n. 25 g pinnan koristeluun.) Sulata suklaa yhdessä kerman kanssa mikrossa tai liedellä. Sekoittele seosta sulatuksen aikana.
- Hienonna piparit, pähkinät ja omenalastut karkeasti veitsellä. Sekoita suklaaseoksen joukkoon.
- Levitä seos leivinpaperoituun vuokaan (n. 15 x 20 cm), painele pinnalle vaahtokarkit.
- Anna jähmettyä jääkaapissa n. 4 h. Sulata jäljellä jäänyt suklaa mikrossa ja valuta päälle raidoiksi. Nosta vielä jääkaappiin hetkeksi jäähtymään. Leikkaa jähmettynyt levy paloiksi ja tarjoile.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
479 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
48,3 g
Rasva
28,6 g
Tyydyttynyt rasva
13,4 g
Ravintokuitu
4,4 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa