Suklaakuivakakku

Suklaakuivakakku

Suklaahiput yllättävät tämän kuivakun sisällä tuoden herkullista makua ja mukavaa suutuntua erityisesti kahvipöytään sopivaan kahvikakkuun.

1 h 10 min
keskitaso
398 kcal / 100g
1

Ainekset25 palaa

25 palaa
3
kananmunaa
3 dl
sokeria
200 g
2 dl
5 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1 dl (50 g)
tummaa suklaata rouhittuna
½ tl
vaniljasokeria
3 rkl
kaakaojauhetta

Ohje

  1. Voitele ja korppujauhota 1,8 litran vetoinen kakkuvuoka. Sekoita munat ja sokeri puuhaarukalla sekaisin. Sulata voi ja lisää siihen kerma.
  2. Yhdistä kaikki kuivat aineet. Sekoita muna-sokeriseokseen vuorotellen voisula-kermaseosta ja kuivia aineita. Kaada taikina vuokaan.
  3. Kypsennä uunin ala-/keskiosassa 175 asteessa 50 - 60 min. Peitä tarvittaessa paiston loppuvaiheessa.
  4. Anna kakun jäähtyä vuossa ennen kumoamista.
Vinkki

Vinkki

Kakku säilyy hyvin peitettynä useamman viikon. Sen voi myös pakastaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
398 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›