Suklaakuivakakku

Suklaakuivakakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Suklaakuivakakku

Suklaakuivakakku

Suklaahiput yllättävät tämän kuivakun sisällä tuoden herkullista makua ja mukavaa suutuntua erityisesti kahvipöytään sopivaan kahvikakkuun.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
50 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset25 palaa

25 palaa
3
kananmunaa
3 dl
sokeria
200 g
2 dl
5 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1 dl (50 g)
tummaa suklaata rouhittuna
½ tl
vaniljasokeria
3 rkl
kaakaojauhetta

Ohje

  1. Voitele ja korppujauhota 1,8 litran vetoinen kakkuvuoka. Sekoita munat ja sokeri puuhaarukalla sekaisin. Sulata voi ja lisää siihen kerma.
  2. Yhdistä kaikki kuivat aineet. Sekoita muna-sokeriseokseen vuorotellen voisula-kermaseosta ja kuivia aineita. Kaada taikina vuokaan.
  3. Kypsennä uunin ala-/keskiosassa 175 asteessa 50 - 60 min. Peitä tarvittaessa paiston loppuvaiheessa.
  4. Anna kakun jäähtyä vuossa ennen kumoamista.
Vinkki

Vinkki

Kakku säilyy hyvin peitettynä useamman viikon. Sen voi myös pakastaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
398 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›