Suklainen AURA kakku

Suklainen AURA kakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Suklainen AURA kakku

Suklainen AURA kakku

Brandy maustaa tämän aikuiseen makuun kehitellyn täyteläisen suklaakakun.

Valmistusaika

Työaika
30 min
hyydytys
4 h
Yhteensä
4 h 30 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset12 annosta

12 annosta

Pohja

175 g
kaurakeksejä
50 g

Täyte

4
liivatelehteä
1 prk (3,3 dl)
200 g
taloussuklaata
1 prk (200 g)
¾ dl
brandyä , esim. Torres 10
1 dl
sokeria
½ dl
vahvaa kahvia

Koristeluun

100 g
tuoreita luumuja ja viinirypäleitä

Ohje

  1. Vuoraa irtopohjavuoka (Ø 22 cm) leivinpaperilla. Murenna keksit esim. monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Taputtele seos vuoan pohjalle.
  2. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.
  3. Vaahdota kuohukerma. Sulata suklaa mikrossa, sekoita välillä. Sekoita suklaan joukkoon tuorejuusto. Lisää brandy ja sokeri. Sekoita tasaiseksi.
  4. Valuta vesi pois liivatteista. Sulata ne kiehuvan kuumaan kahviin. Sekoita liivate-kahviliuos jogurttiseokseen. Lisää lopuksi kermavaahto varovasti sekoitellen.
  5. Kaada täyte pohjalle, peitä ja anna hyytyä jääkaapissa väh. 4 h tai seuraavaan päivään.
  6. Irrota kakku vuoasta. Siirrä kahden lastan avulla tarjoiluvadille.
  7. Koristele AURA juustolla ja hedelmäpaloilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
351 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›