Täyteläinen sinappi

Täyteläinen sinappi

20 min
keskitaso
230 kcal / 100g
0
0

Sulatejuusto ja kerma pehmentävät sopivasti tätä helppotekoista ja maukasta sinappia.

Ainekset

5 dl
1 ½ dl (75 g )
sinappijauhetta
1 dl
sokeria
2 dl
½ dl
1
kananmuna
1 tl
omenaviinietikkaa
1 rasia (200 g)

Ohje

  1. Sekoita sinappijauhe ja sokeri paksupohjaisessa kattilassa. Lisää loput aineet ja sekoita esim. vispilällä, jotta sinappiin ei jää kokkareita.
  2. Kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes seos sakenee. Jos sinappi tuntuu liian paksulta, lisää vielä tilkka omenatäysmehua.
  3. Jaa sinappi puhtaisiin, pieniin lasipurkkeihin. Sulje kannet ja jäähdytä.

Vinkki

Sinappi säilyy jääkaapissa useita viikkoja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
230 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
15 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
167 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)