
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 dl (100 g) sinappijauhetta
- 2 dl siirappia
- 1 rkl perunajauhoja
- 1 kananmuna
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 rkl hienonnettua basilikaa
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä sinappijauhe, siirappi ja peruna-jauhot keskenään kattilassa. Lisää muna, valkosipuli, basilika ja crème fraîche. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Jäähdytä.
- Jos sinappi tuntuu liian sakealta, voit vähän ohentaa sitä kahvilla (sinappi sakenee hieman jäähtyessään). Kaada sinappi kauniiseen purkkiin ja tarjoa liharuokien kanssa tai anna lahjaksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
222 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
36 g
Rasva
7,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa