Basilikasinappi

Basilikasinappi

Basilika sopii myös maustamaan sinappia. Pakkaa suloisiin purkkeihin ja anna itsetehtyä sinappia lahjaksi.

10 min
helppo
288 kcal / 100g
0
0

Ainekset4 dl

4 dl
100 g
sinappijauhetta
2 dl
siirappia
1 rkl
perunajauhoja
1
kananmuna
2
valkosipulin kynttä
2 rkl
hienonnettua basilikaa
1 prk (150 g)

Ohje

  1. Yhdistä sinappijauhe, siirappi ja peruna-jauhot keskenään kattilassa. Lisää muna, valkosipuli, basilika ja crème fraîche. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Jäähdytä.
  2. Jos sinappi tuntuu liian sakealta, voit vähän ohentaa sitä kahvilla (sinappi sakenee hieman jäähtyessään). Kaada sinappi kauniiseen purkkiin ja tarjoa liharuokien kanssa tai anna lahjaksi.

Vinkki

Halutessasi voimakkaamman valkosipulin maun, lisää ohjeeseen muutama kynsi lisää. Sinappi säilyy jääkaapissa muutaman viikon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
288 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
57 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›