Täytetyt uunibataatit

Täytetyt uunibataatit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Täytetyt uunibataatit

Täytetyt uunibataatit

Uunibataatti on uuniperunan uusi haastaja. Makean ja pehmeämaltoisen bataatin kanssa suolaiset ja hapokkaat täytteet sopivat kuin nenä päähän.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
45 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
bataattia
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
150 g
kylmäsavulohta
2 vartta
kevätsipulia
1
avokado
ruukku
tuoretta korianteria
½
punaista chiliä
1 prk (200 g)
1 rkl
limemehua

Ohje

  1. Pese bataatit hyvin. Puolita ja pistele leikkauspinta haarukalla. Mausta bataatit suolalla ja mustapippurilla. Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa n. 45 min tai kunnes kypsiä.
  2. Valmista täyte. Hienonna kylmäsavulohi ja kevätsipuli. Kuutioi avokadon hedelmäliha. Hienonna korianteri ja chili. Sekoita ainekset crème fraîchen joukkoon ja mausta limemehulla. Lusikoi täyte bataattien päälle. Nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
111 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›