Tonnikalaeväsleivät

Tonnikalaeväsleivät

Täytä ruisleipä tonnikalalla ja aurinkokuivatulta tomaatilta maistuvalla tuorejuustolla. Leivät on helppo pakata myös evääksi.

15 min
helppo
171 kcal / 100g
0
0

Ainekset5 annosta

5 annosta
5
halkaistua ruisleipästä

Tonnikalatäyte

1 tlk (200 / 150 g)
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
1 rasia (200 g)
2 rkl
ketsuppia
½ dl
tilliä hienonnettuna

Väliin

salaatinlehtiä , tomaattiviipaleita

Ohje

  1. Valuta tonnikala. Notkista tuorejuusto sekoittamalla. Sekoita täytteen ainekset keskenään
  2. Jaa täyte leiville. Lisää salaatinlehdet ja tomaattiviipaleet alapuolikkaille. Paina toiset leipäviipaleet päälle.
  3. Kääri kelmuun, jos otat leivät evääksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
171 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)