Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Tonnikalaeväsleivät

Täytä ruisleipä tonnikalalla ja aurinkokuivatulta tomaatilta maistuvalla tuorejuustolla. Leivät on helppo pakata myös evääksi.

Tonnikalaeväsleivät
Tonnikalaeväsleivät

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 5 halkaistua ruisleipästä

Tonnikalatäyte

Väliin

  • 0 kg salaatinlehtiä, tomaattiviipaleita

Ohje

  1. Valuta tonnikala. Notkista tuorejuusto sekoittamalla. Sekoita täytteen ainekset keskenään
  2. Jaa täyte leiville. Lisää salaatinlehdet ja tomaattiviipaleet alapuolikkaille. Paina toiset leipäviipaleet päälle.
  3. Kääri kelmuun, jos otat leivät evääksi.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 172 kcal
Proteiini 11,2 g
Hiilihydraatti 17 g
Rasva 5,7 g
Tyydyttynyt rasva 3,1 g
Ravintokuitu 3,2 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • salaatinlehtiä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search