Tonnikalaeväsleivät

Tonnikalaeväsleivät
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tonnikalaeväsleivät

Tonnikalaeväsleivät

Täytä ruisleipä tonnikalalla ja aurinkokuivatulta tomaatilta maistuvalla tuorejuustolla. Leivät on helppo pakata myös evääksi.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
5
halkaistua ruisleipästä

Tonnikalatäyte

1 tlk (200 / 150 g)
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
1 rasia (200 g)
2 rkl
ketsuppia
½ dl
tilliä hienonnettuna

Väliin

salaatinlehtiä , tomaattiviipaleita

Ohje

  1. Valuta tonnikala. Notkista tuorejuusto sekoittamalla. Sekoita täytteen ainekset keskenään
  2. Jaa täyte leiville. Lisää salaatinlehdet ja tomaattiviipaleet alapuolikkaille. Paina toiset leipäviipaleet päälle.
  3. Kääri kelmuun, jos otat leivät evääksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
171 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›