Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Valion maustetuilla ruokakermoilla saat helposti makua ja mehevyyttä ruokiin ja piiraisiin. Tässä kalapiirakassa maistuu savujuusto.

1 h
keskitaso
207 kcal / 100g
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
100 g
2 ½ dl
vehnäjauhoja
½ pussia (à 150 g)
2 - 3 rkl
vettä

Täyte

1 tlk (200 / 150 g)
tonnikalaa, MSC-sertifioitu
mustapippuria myllystä
½ dl
tilliä
1
paprika
¾ pussia (100 g)
1 prk (2 1/2 dl)
½ dl
3
kananmunaa

Ohje

  1. Nypi voi ja jauhot ryynimäiseksi. Sekoita juustoraaste seokseen. Lisää vesi ja sekoita nopeasti taikinaksi. Taputtele taikina piirasvuoan (Ø 27 - 28 cm) pohjalle ja reunoille
  2. Levitä pohjalle valutettu tonnikala. Mausta pippurilla. Lisää päälle hienonnettu tilli, kuutioitu paprika ja juustoraaste. Sekoita ruokakerma-maitoseokseen munat. Kaada seos vuokaan.
  3. Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
207 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›