Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Valion maustetuilla ruokakermoilla saat helposti makua ja mehevyyttä ruokiin ja piiraisiin. Tässä kalapiirakassa maistuu savujuusto.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
30 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
100 g
2 ½ dl
vehnäjauhoja
½ pussia (à 150 g)
2 - 3 rkl
vettä

Täyte

1 tlk (200 / 150 g)
tonnikalaa, MSC-sertifioitu
mustapippuria myllystä
½ dl
tilliä
1
paprika
¾ pussia (100 g)
1 prk (2 1/2 dl)
½ dl
3
kananmunaa

Ohje

  1. Nypi voi ja jauhot ryynimäiseksi. Sekoita juustoraaste seokseen. Lisää vesi ja sekoita nopeasti taikinaksi. Taputtele taikina piirasvuoan (Ø 27 - 28 cm) pohjalle ja reunoille
  2. Levitä pohjalle valutettu tonnikala. Mausta pippurilla. Lisää päälle hienonnettu tilli, kuutioitu paprika ja juustoraaste. Sekoita ruokakerma-maitoseokseen munat. Kaada seos vuokaan.
  3. Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
207 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›