
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 sitruuna, luomu
-
2 dl
Valio A+™ luonnonjogurttiaValio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi…
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 kananmunaa
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 1½ dl sokeria
- ½ dl mantelijauhetta
- 1 rkl unikonsiemeniä
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 tl ruokasoodaa
Pinnalle
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa kirsikkaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- nonparelleja ja syötäviä kukkia
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 sitruuna, luomu
- 2 dl Valio A+™ luonnonjogurttia
- ½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
- 2 kananmunaa
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 1½ dl sokeria
- ½ dl mantelijauhetta
- 1 rkl unikonsiemeniä
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 tl ruokasoodaa
Pinnalle
- 2 prk (à 200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa kirsikka
- nonparelleja ja syötäviä kukkia
- 1 prk (2 dl) Valio Keittiön kuohukermaa
Jaa resepti
Ohje
- Pese sitruuna, raasta kuori ja purista mehu. Sekoita taikinan ainekset hyvin keskenään puuhaarukalla.
- Jaa voidellun muffinssipellin koloihin tai paperisiin muffinssivuokiin.
- Paista 200 asteessa 15 minuuttia. Jäähdytä ennen kuorruttamista.
- Vaahdota rahka ja kerma yhdessä kuohkeaksi vaahdoksi. Pursota muffinssien pinnalle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
230 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
23,3 g
Rasva
12,2 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- nonparelleja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.