Uunilohi pinaattikermakastikkeessa

Uunilohi pinaattikermakastikkeessa

Nopea arkiruoka syntyy vähällä vaivalla. Pakastepinaatti on helppo käyttää ja se antaa kastikkeeseen runsaasti väriä.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (n. 700 g)
kirjolohifilee
1 rkl
sitruunamehua
¼ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 prk (2,5 dl)
1 pussi (150 g)
pakastepinaattia

Ohje

  1. Huuhdo lohifilee kylmällä vedellä. (Leikkaa halutessasi annospaloiksi.) Nosta kala uunivuokaan. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
  2. Kuumenna kerma ja pinaatti kattilassa. Kaada pinaattikastike vuokaan kalapalojen päälle.
  3. Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä
  4. Tarjoa keitettyjen perunoiden, porkkanoiden ja kukkakaalin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
125 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
8 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
117 mg
D-vitamiini
5 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)