Vaniljamarinoidut hedelmät

Vaniljamarinoidut hedelmät

Helpoimmat jälkiruoat valmistuvat maustetusta rahkasta. Kasaa maljat marinoiduista hedelmistä ja rahkasta. 

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 prk (200 g)
1 - 2 tlk (n. 250 g)
mangoa , persikkaa, päärynää, ananasta ja/tai viinirypäleitä
tilkka
Galliano-likööriä

Marinadi

hedelmälientä
1 rkl
vaniljasokeria

Koristeluun

pistaasipähkinöitä tai paahdettuja mantelilastuja
valkosuklaata rouhittuna

Ohje

  1. Valuta säilykehedelmien liemi kulhoon. Sekoita liemen joukkoon vaniljasokeri. Kaada hedelmät liemeen. Anna maustua jääkaapissa 2 - 3 t tai yön yli.
  2. Laita tarjolle jalallisiin maljoihin:

  3. Kuutioi hedelmät. Jos käytät lisänä viinirypäleitä, puolita ne. (Lisää halutessasi vähän likööriä hedelmille.) Lusikoi rahkaa jalallisiin maljoihin kerroksittain hedelmien kanssa. Koristele.
  4. Annostele lautasille:

  5. Vaihtoehtoisesti voit laittaa hedelmät puolikkaina annoslautasille. Lusikoi rahkaa niiden syvennyksiin. Koristele.
Vinkki

Vinkki

* Voit korvata vaniljarahkan Valio maustetulla rahkalla sitruuna.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
127 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›