
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
uunipellillinen
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
1½ dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- ¼ pkt (à 50 g) hiivaa
- 2 rkl sokeria
- ½ tl kardemummaa
- 3¼ dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 dl (100 g)
suklaa-pähkinälevitettä, esim. NutellaVoit kokeilla myös:
- 1 dl maapähkinävoita
- 2 (n. 400 g) banaania
- 4 (200 g) tuoretta viikunaa
- 2 rkl ruokosokerisiirappia
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 tl vaniljasokeria
- 1½ dl Valio kevytmaitoa
- ¼ pkt (à 50 g) hiivaa
- 2 rkl sokeria
- ½ tl kardemummaa
- 3¼ dl vehnäjauhoja
- ½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
- 1 dl (100 g) suklaa-pähkinälevitettä, esim. Nutella
- 2 (n. 400 g) banaania
- 4 (200 g) tuoretta viikunaa
- 2 rkl ruokosokerisiirappia
- 1 prk (150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
- 1 tl vaniljasokeria
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liota siihen hiiva. Lisää sokeri ja kardemumma. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja viimeiseksi Oivariini.
- Anna taikina kohota kaksinkertaiseksi.
- Kauli tai painele sormilla taikina leivinpaperin päällä ohueksi uunipellin kokoiseksi levyksi.
- Levitä pinnalle suklaa-pähkinälevite, viipaloidut banaanit ja viikunat. Valuta päälle siirappi.
- Paista uunin alalämmöllä 225 asteessa n. 15 min.
- Sekoita crème fraîchen joukkoon vaniljasokeri. Vatkaa kevyesti.
- Lusikoi paistetun pizzan pinnalle crème fraîchea.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
233 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
31,4 g
Rasva
9,6 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.