Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Viljaisa pannari lapsille

Viljaisa pannari on oiva vierastarjottava pikkuväen synttäreille tai lastenkutsuille. Ota pannarista kuvioita piparimuotilla tai leikkaa kolmiopaloja. Pursota valmista mansikkarahkaa annosten makoisaksi kyytipojaksi. Maistuu myös muulle perheelle!

Viljaisa pannari lapsille
Viljaisa pannari lapsille

Ainesosat

uunivuoallinen

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Tarjoiluun


Ohje

  1. Vatkaa vellin joukkoon muna.
  2. Lisää jauhot, kauraleseet, Oivariini sekä leivinjauhe.
  3. Anna taikinan turvota mielellään n. 20 min.
  4. Voitele halkaisijaltaan 23 cm:n uunivuoka.
  5. Kaada taikina uunivuokaan.
  6. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 25 min tai kunnes kypsä.
  7. Tarjoa sellaisenaan tai marja- tai hedelmäsoseen kanssa välipalana tai jälkiruokana, jolloin se sopii 10 kk alkaen. Sopii myös vierastarjoiluna maustetun rahkan ja marjojen kanssa yli 1-vuotiaille.

Vinkki

Ota pannarista halutessasi kuvioita piparkakkumuotilla esim. vierastarjoiluun. Koristele annokset mansikkarahkapursotuksin.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal
Proteiini 5,2 g
Hiilihydraatti 16,4 g
Rasva 7,1 g
Tyydyttynyt rasva 2,1 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search