Tässä reilun kokoinen vohvelitaikinaohje, josta valmistuu vohveleita niin makeille kuin suolaisillekin täytteille. Rasvaa ei taikinaan lisätä, mutta sitä tarvitaan rapsakan paistopinnan aikaansaamiseksi paistamisessa. Jos vohveleita jää yli, säilyvät ne jääkaapissa, mutta pehmenevät lettumaisiksi.
8 dl | vehnäjauhoja |
1 rkl | sokeria |
3 tl (1 rkl) | leivinjauhetta |
1 tl | suolaa |
6 ½ dl | |
3 | kananmunaa |
1 pullo (0,33) | kivennäisvettä , Vichy |
Paistamiseen | |
---|---|
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.