Vinkit täydellisen munakkaan valmistamiseen

Munakas on ihanan nopea ruoka, jota on helppo tuunata jääkaapista löytyvien raaka-aineiden mukaan. Videolta opit, kuinka mehevä munakas valmistetaan.

Munakas on keittiön todellinen moniottelija: yksinkertaisimmillaan täytteeksi riittää juusto, mutta mukaan voi heittää niin kasviksia, sieniä, kinkkua kuin nakkejakin. Herkuttele munakas aamupalana, välipalana tai kevyenä lounaana.

Kahden annoksen munakkaaseen tarvitset

Näin valmistat munakkaan

  1. Riko munat kulhoon. Vatkaa munien rakenne rikki.
  2. Lisää maito ja mausteet.
  3. Kuumenna pannu ja lisää Oivariini.
  4. Kaada munakasseos pannulle. Alenna lämpöä.
  5. Vedä puulastalla munakasseosta pohjaa pitkin hitaasti reunoilta kohti keskustaa.
  6. Anna kypsyä hetki.
  7. Viimeistele haluamillasi täytteillä, kuten juustolla ja yrteillä.

Kokeile myös näitä reseptejä

Katso lisää munakkaita
Oppitunti
Yllättävän helppoa! Näin keität täydelliset uppomunat
Oppitunti
Näin valmistuu herkullinen fudge
Oppitunti
Jännittääkö kinuskin valmistaminen? Näillä opeilla onnistut