Valio PROfeel® – reilusti proteiinia maukkaassa muodossa

Valio PROfeel® proteiinivälipalat ovat kätevä ja herkullinen tapa pitää huolta päivittäisestä proteiininsaannista. Valitse välipalaksi rahka tai proteiinijuoma makusi mukaan – joko valmiina juomana tai sekoita se itse näppärästi uusista proteiinijauheista! Rahkan ja proteiinijuoman saat myös sokeroimattomana, ja myös uudet PROfeel® heraproteiinilisät ovat sokeroimattomia. Proteiinipitoiseksi palautusjuomaksi sopii Valio PROfeel® voimamaitojuoma, jossa on kaksi kertaa enemmän tuoretta heraproteiinia tavalliseen maitoon verrattuna, tai tuoteperheen uusimmat tulokkaat PROfeel® proteiinivälipalajauheet! Niissä on palautusjuomalle ihanteellinen proteiini-hiilihydraattisuhde 1:1. Lisäksi ne ovat laktoosittomia.

Proteiinipitoiset juomat ja välipalat moneen makuun

Maitotuotteista saa hyvälaatuista maitoproteiinia, joka edistää lihaskasvua ja ylläpitää lihasten kuntoa. Nauttimalla maitotuotteita yhteensä 5−6 desilitraa päivän eri aterioilla varmistat päivittäistä proteiininsaantiasi. Valio PROfeel® proteiinivälipaloista löydät monipuolisesti vaihtoehtoja jokaiselle päivälle ja eri tilanteisiin. Nauti Valio PROfeel® tuotteita osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Kaikki Valio PROfeel® tuotteet ovat laktoosittomia.

Valio PROfeel® proteiinijauheet – Helppo proteiinilisä ja välipala nautittavaksi missä ja milloin vain

Uudet laktoosittomat ja sokeroimattomat Valio PROfeel® heraproteiinilisät ovat loistava valinta, kun tarvitset nopeasti ja helposti proteiinilisää päivääsi. Ne sisältävät runsaasti kotimaista, korkealaatuista heraproteiinia, joka sisältää kaikkia elimistön tarvitsemia aminohappoja. Hyvänmakuiset heraproteiinijauheet liukenevat hyvin nesteeseen ja sopivat käytettäviksi monipuolisena proteiinilisänä esim. puuroissa, smoothieissa, jogurtissa, letuissa, pannareissa jne. Sekoittamalla vajaan 1 dl jauhetta (30 g) valitsemaansa tuotteeseen, saa kerta-annoksena 22 g proteiinia. Proteiiniannosta on siis helppo itse säätää laittamalla haluamansa määrän jauhetta haluamansa tuotteen joukkoon. Helppo ja hyvänmakuinen proteiinilisä tekee tutuista aamu-, väli- ja iltapaloista runsaampia ja tuo niihin vaihtelevuutta! Makuina ovat mansikkainen, suklainen, minttukaakao, vaniljainen ja maustamaton. Jauheet eivät sisällä lisättyä sokeria. Ne on makeutettu sukraloosilla ja asesulfaami K:lla, ja sisältävät luontaisesti maidon sokereita.

Laktoosittomat ja runsasproteiiniset Valio PROfeel® proteiinivälipalajauheet taas ovat omiaan urheilusuorituksen jälkeen, tai pikaisena välipalana silloin, kun tarvitset nopeasti ja helposti energiaa ja proteiinia. Ne sisältävät 1:1 proteiinia ja hiilihydraattia. Makuina on mansikkainen, suklainen, maitokahvi, sitruunainen minttu ja vadelmainen lakritsi. Jauheet valmistetaan ja pakataan Suomessa.

Proteiinivanukkaat ja proteiinipirtelöt sopivat treenipäivään ja herkutteluun

Runsaasti proteiinia sisältävät ja sokeroimattomat Valio PROfeel® proteiinivanukkat ja Valio PROfeel® proteiinipirtelöt toimivat sallittuna herkkuna treenipäivään. Sokeroimaton, mutta täyteläinen vanukas tyynnyttää makeanhimonkin. Proteiinivanukkaassa on proteiinia 50 grammaa/pakkaus, ja kierrekorkillisesta pakkauksesta on helppo annostella sopiva kerta-annos. Makuina on herkullinen minttusuklaa ja suklaanougat. Proteiinipirtelöiden kätevässä annospakkauksessa on 25 grammaa proteiinia. Pirtelöitä on kaakaon ja appelsiinikaakaon makuisina.

Sanotko ei lisätylle sokerille? Valitse sokeroimaton Valio PROfeel® välipala

Vältteletkö sokeria välipalalla? Valio PROfeel® tuoteperheestä löydät Valio PROfeel® heraproteiinilisien lisäksi muitakin vaihtoehtoja, joihin ei ole lisätty lainkaan sokeria. Tuotteet on makeutettu sokerin sijaan asesulfaami K:lla ja sukraloosilla. Sokeroimattomissa Valio PROfeel® tuotteissa on vain maidon ja marjojen luontaista sokeria sekä hiilihydraatteja.

Sokeroimattomissa Valio PROfeel® proteiinijuomissa makuvaihtoehtoina on suklainen ja mansikkainen. Juomissa on proteiinia 20 g per annos, josta puolet on tuoretta heraproteiinia.

Mieluummin rahkaa? Valio PROfeel® sarjasta löydät myös sokeroimattomat proteiinirahkat. Kokeile tuttuja makuvaihtoehtoja: persikkaa tai päärynää. Rahkoissa on proteiinia lähes 20 grammaa annosta kohti, rasvaa vain 0,2 % ja hiilihydraatteja 4,4 %. Sokeroimattomat rahkat ovat Sydänmerkki-tuotteita.

“Valio PROfeel® tuoteperheestä löydät monipuolisesti vaihtoehtoja jokaiselle päivälle ja eri tilanteisiin.”

Nappaa mukaan Valio PROfeel® proteiinijuoma

Valio PROfeel® proteiinijuoma on ihannevälipala liikkeessä olevalle – tuote kulkee helposti mukana, sillä se ei avaamattomana vaadi kylmäsäilytystä. Valitse suosikkisi miedosti sokerilla makeutetuista vaihtoehdoista: vaniljainen, kaakao, maitokahvi, minttukaakao tai toffee. Muista myös sokeroimattomat proteiinijuomat: mansikkainen ja suklainen!

Valio PROfeel® proteiinijuoma-annoksessa on 20 grammaa proteiinia, josta puolet on hyvälaatuista, runsaasti välttämättömiä aminohappoja sisältävää tuoretta heraproteiinia.

Valio PROfeel® proteiinirahka – tuttu proteiininlähde herkullisella maulla

Valio PROfeel® proteiinirahkat tuovat vaihtelua maustamattomaan rahkaan tottuneelle. Valitse vanilja, mansikka, mustikka tai vadelma. Proteiinirahkojen koostumus on pehmeä ja mukava syödä!

Yhdessä Valio PROfeel® proteiinirahkapikarissa on lähes 20 grammaa proteiinia, rasvaa 0,2 % ja lisätyn sokerin määrä on maltillinen. Kevyt makeutus on peräisin sokerista. Myös sokerilla makeutetuilla Valio PROfeel® proteiinirahkoilla on Sydänmerkki.

Tuote Proteiinia
Valio PROfeel® proteiinivanukas 25 g per annos (250 g)
Valio PROfeel® proteiinipirtelö 25 g per pakkaus (2,5 dl)
Valio PROfeel® heraproteiinilisä 22 g per annos (vajaa 1 dl)
Valio PROfeel® proteiinivälipalajauhe 22 g per annos (1 dl)
Valio PROfeel® proteiinijuomat 20g per pakkaus (2,5 dl)
Valio PROfeel® proteiinirahka 19 g per pikari (175 g)

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi