Valio PROfeel® – reilusti proteiinia maukkaassa muodossa

Valio PROfeel® proteiinivälipalat ovat kätevä ja herkullinen tapa pitää huolta päivittäisestä proteiininsaannista. Valitse välipalaksi rahka tai proteiinijuoma makusi mukaan – joko valmiina juomana tai sekoita se itse näppärästi uusista proteiinijauheista! Rahkan ja proteiinijuoman saat myös sokeroimattomana, ja myös uudet PROfeel® heraproteiinilisät ovat sokeroimattomia. Proteiinipitoiseksi palautusjuomaksi sopii Valio PROfeel® voimamaitojuoma, jossa on kaksi kertaa enemmän tuoretta heraproteiinia tavalliseen maitoon verrattuna, tai tuoteperheen uusimmat tulokkaat PROfeel® proteiinivälipalajauheet! Niissä on palautusjuomalle ihanteelliset ravintokoostumussuhteet 1:1 proteiinia ja hiilihydraattia ja ne ovat laktoosittomia.

Proteiinipitoiset ja välipalat moneen makuun

Maitotuotteista saa hyvälaatuista maitoproteiinia, joka edistää lihaskasvua ja ylläpitää lihasten kuntoa. Nauttimalla maitotuotteita yhteensä 5−6 desilitraa päivän eri aterioilla varmistat päivittäistä proteiininsaantiasi. Valio PROfeel® proteiinivälipaloissa löydät monipuolisesti vaihtoehtoja jokaiselle päivälle ja eri tilanteisiin. Nauti Valio PROfeel® tuotteita osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Kaikki Valio PROfeel® tuotteet ovat laktoosittomia.

Valio PROfeel® proteiinijauheet – Helppo proteiinilisä ja välipala nautittavaksi missä ja milloin vain

Uudet laktoosittomat ja sokeroimattomat Valio PROfeel® heraproteiinilisät ovat loistava valinta, kun tarvitset nopeasti ja helposti proteiinilisää päivääsi. Ne sisältävät runsaasti kotimaista, korkealaatuista heraproteiinia, joka sisältää kaikkia elimistön tarvitsemia aminohappoja. Hyvänmakuiset heraproteiinijauheet liukenevat hyvin nesteeseen ja sopivat käytettäviksi monipuolisena proteiinilisänä esim. puuroissa, smoothieissa, jogurtissa, letuissa, pannareissa jne. Sekoittamalla vajaan 1 dl jauhetta (30 g) valitsemaansa tuotteeseen, saa kerta-annoksena 22 g proteiinia. Proteiiniannosta on siis helppo itse säätää laittamalla haluamansa määrä jauhetta haluamansa tuotteen joukkoon. Helppo ja hyvänmakuinen proteiinilisä tekee tutuista aamu-, väli- ja iltapaloista runsaampia ja tuo niihin vaihtelevuutta! Makuina ovat mansikkainen, suklainen, vaniljainen ja maustamaton. Jauheet eivät sisällä lisättyä sokeria. Ne on makeutettu sukraloosilla ja asesulfaami K:lla, ja sisältävät luontaisesti maidon sokereita.

Laktoosittomat ja runsasproteiiniset Valio PROfeel® proteiinivälipalajauheet taas ovat omiaan palautusjuomana urheilusuorituksen jälkeen, tai pikaisena välipalana silloin kun tarvitset nopeasti ja helposti energiaa ja proteiinia. Ne sisältävät 1:1 proteiinia ja hiilihydraattia, ja makuina ovat mansikkainen ja suklainen. Jauheet valmistetaan ja pakataan Suomessa.

Voimamaitojuomasta tuplasti enemmän tuoretta heraproteiinia

Valio PROfeel® voimamaitojuoma on hyvä valinta ruokajuomaksi, välipalaksi tai proteiinipitoiseksi palautusjuomaksi treenin jälkeen. Voimamaitojuomassa on tavalliseen maitoon verrattuna kaksi kertaa enemmän tuoretta heraproteiinia.

Maidon heraproteiini on huippuluokan proteiinia, koska se sisältää runsaasti elimistön tarvitsemia välttämättömiä aminohappoja. Valio on kehittänyt ainutlaatuisen valmistusmenetelmän, jolla maidosta voidaan hellävaraisesti erottaa tuoretta heraproteiinia niin, että kaikki heran ominaisuudet säilyvät. Suodattamalla erotettua heraproteiinia voidaan lisätä valittuihin tuotteisiin, kuten Valio PROfeel® voimamaitojuomaan.

Maitojuoma on rasvaton ja laktoositon, ja siihen on lisätty magnesiumia ja D-vitamiinia. Voimamaitojuomassa on 50 g proteiinia per litra ja vähemmän hiilihydraatteja kuin tavallisessa maidossa. Tavallisessa maidossa on luontaisesti hiilihydraatteja 4,9 g/100 g, kun Valio PROfeel® voimamaitojuomassa on hiilihydraatteja vain 3 g/100 g.

Sanotko ei lisätylle sokerille? Valitse sokeroimaton Valio PROfeel® välipala

Vältteletkö sokeria välipalalla? Valio PROfeel® tuoteperheestä löydät Valio PROfeel® heraproteiinilisien lisäksi muitakin vaihtoehtoja, joihin ei ole lisätty lainkaan sokeria. Tuotteet on makeutettu sokerin sijaan asesulfaami K:lla ja sukraloosilla. Sokeroimattomissa Valio PROfeel® tuotteissa on vain maidon ja marjojen luontaista sokeria sekä hiilihydraatteja.

Sokeroimattomissa Valio PROfeel® proteiinijuomissa makuvaihtoehtoina on suklainen ja mansikkainen. Juomissa on proteiinia 20 g per annos, josta puolet on tuoretta heraproteiinia.

Mieluummin rahkaa? Valio PROfeel® sarjasta löydät myös sokeroimattomat proteiinirahkat. Kokeile uutuusmakua omenapiirakkaa tai valitse ennestään tuttu persikka tai päärynä. Rahkoissa on proteiinia lähes 20 grammaa annosta kohti, rasvaa vain 0,2 % ja vain vähän hiilihydraatteja. Sokeroimattomat rahkat ovat Sydänmerkki-tuotteita.

“Valio PROfeel® tuoteperheestä löydät monipuolisesti vaihtoehtoja jokaiselle päivälle ja eri tilanteisiin.”

Nappaa mukaan Valio PROfeel® proteiinijuoma

Valio PROfeel® proteiinijuoma on ihannevälipala liikkeessä olevalle – tuote kulkee helposti mukana, sillä se ei vaadi avaamattomana kylmäsäilytystä. Valitse viidestä mausta suosikkisi: vaniljainen, kaakao, maitokahvi, minttukaakao tai toffee. Muista myös sokeroimattomat proteiinijuomat!

Valio PROfeel® proteiinijuoma-annoksessa on 20 grammaa proteiinia, josta puolet on hyvälaatuista, runsaasti välttämättömiä aminohappoja sisältävää tuoretta heraproteiinia.

Valio PROfeel® proteiinirahka – tuttu proteiininlähde herkullisella maulla

Valio PROfeel® proteiinirahkat tuovat vaihtelua maustamattomaan rahkaan tottuneelle. Valitse vanilja, mansikka, mustikka, sitruuna tai vadelma. Proteiinirahkojen koostumus on pehmeä ja mukava syödä!

Yhdessä Valio PROfeel® proteiinirahkapikarissa on lähes 20 grammaa proteiinia, rasvaa 0,2 % ja lisätyn sokerin määrä on maltillinen. Kevyt makeutus on peräisin sokerista. Myös sokerilla makeutetuilla Valio PROfeel® proteiinirahkoilla on Sydänmerkki.

Tuote Proteiinia
Valio PROfeel® heraproteiinilisä 22 g per annos (vajaa 1 dl)
Valio PROfeel® proteiinivälipalajauhe 22 g per annos (1 dl)
Valio PROfeel® voimamaitojuoma 10 g lasillisessa (2dl)
Valio PROfeel® proteiinijuomat 20g per pakkaus (2,5 dl)
Valio PROfeel® proteiinirahka 19 g per pikari (175 g)
Valio PROfeel® proteiinikerrosrahka 13 g per pikari (150 g)

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi