Valio PROfeel® – reilusti proteiinia maukkaassa muodossa

Uuden ilmeen saaneet Valio PROfeel® proteiinivälipalat ovat kätevä ja herkullinen tapa pitää huolta päivittäisestä proteiininsaannista. Proteiinipitoisten välipalojen valikoima kasvoi annospakatuilla proteiinivanukkailla. Laktoosittomat Valio PROfeel® proteiinijogurtit, -rahkat, -jauheet, -pirtelöt ja -vanukkaat valmistetaan laadukkaasta, suomalaisesta maitoproteiinista.

Proteiinipitoiset välipalat  ja juomat moneen makuun

Maitotuotteista saa korkealaatuista maitoproteiinia, joka edistää lihaskasvua ja ylläpitää lihasten kuntoa. Nauttimalla maitotuotteita yhteensä 5−6 desilitraa päivän eri aterioilla varmistat päivittäistä proteiininsaantiasi. Valio PROfeel® proteiinivälipaloista löydät monipuolisesti vaihtoehtoja jokaiselle päivälle ja eri tilanteisiin. Nauti ne osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Kaikki Valio PROfeel® tuotteet ovat laktoosittomia.

PROfeel jogurttejaHedelmien ja marjojen omilla sokereilla makeutetut proteiinijogurtit – 14-18 g proteiinia / annos

Pehmeässä ja täyteläisessä Valio PROfeel® proteiinijogurtissa on hedelmien ja marjojen paloja. Granolajogurtti on näppärä nauttia liikkeellä ollessa, sillä pakkauksen mukana tulee lusikka. Proteiinia maustetuissa jogurteissa on 14 g pakkauksessa ja maustamattomassa 18 grammaa.

PROfeel rahkojaSokeroimattomien proteiinirahkojen koostumus on entistä pehmeämpi ja kuohkeampi – 18 g proteiinia/annos

Valio PROfeel® sarjasta löydät myös sokeroimattomat proteiinirahkat. Kokeile makuvaihtoehtoja: minttu-suklaa, vadelma-punaherukka ja mango-vanilja. Rahkoissa on proteiinia 18 grammaa annosta kohti ja hiilihydraatteja korkeintaan 4,3 %. Ne ovat myös Sydänmerkki-tuotteita.

Proteiinivanukkaat ja proteiinipirtelöt sopivat treenipäivään ja herkutteluun – 20-25 g proteiinia/annos

Runsaasti proteiinia sisältävät ja sokeroimattomat Valio PROfeel® proteiinivanukkaat ja Valio PROfeel® proteiinipirtelöt toimivat treenipäivien herkkuina. Sokeroimaton, mutta täyteläinen vanukas tyynnyttää makeanhimonkin. Isossa proteiinivanukaspakkauksessa on proteiinia 50 grammaa, ja kierrekorkillisesta pakkauksesta on helppo annostella sopiva kerta-annos. Makuina on herkullinen mokkapala, minttusuklaa ja suklaanougat. Annospakatuissa proteiinivanukkaissa on proteiinia 20 g/annos ja makuvaihtoehdot ovat suklaa, suklaa-kookos ja kermakaramelli. Proteiinipirtelöiden kätevässä annospakkauksessa on 25 grammaa proteiinia. Pirtelöitä on kaakaon, banaani-kaakaon ja appelsiini-kaakaon makuisina.

Valio PROfeel® proteiinijauheet on helppo nauttia missä ja milloin vain – 22 g proteiinia/annos

Laktoosittomat ja sokeroimattomat Valio PROfeel® heraproteiinilisät ovat loistava valinta, kun tarvitset nopeasti ja helposti proteiinilisää päivääsi. Ne sisältävät runsaasti kotimaista, korkealaatuista heraproteiinia, joka sisältää kaikkia elimistön tarvitsemia aminohappoja. Hyvänmakuiset heraproteiinijauheet liukenevat hyvin nesteeseen ja sopivat käytettäviksi monipuolisena proteiinilisänä esim. puuroissa, smoothieissa, jogurtissa, letuissa, pannareissa jne. Sekoittamalla vajaan 1 dl jauhetta (30 g) valitsemaansa tuotteeseen, saa kerta-annoksena 22 g proteiinia. Proteiiniannosta on siis helppo itse säätää laittamalla haluamansa määrän jauhetta haluamansa tuotteen joukkoon. Helppo ja hyvänmakuinen proteiinilisä tekee tutuista aamu-, väli- ja iltapaloista runsaampia ja tuo niihin vaihtelevuutta! Makuina ovat mansikkainen, suklainen, minttukaakao, vaniljainen ja maustamaton. Jauheet eivät sisällä lisättyä sokeria. Ne on makeutettu sukraloosilla ja asesulfaami K:lla, ja sisältävät luontaisesti maidon sokereita.

Proteiinivälipalajauheet palauttavaan juomaan 18 g proteiinia/annos

Laktoosittomat ja runsasproteiiniset Valio PROfeel® proteiinivälipalajauheet ovat omiaan urheilusuorituksen jälkeen tai pikaisena välipalana silloin, kun tarvitset nopeasti ja helposti energiaa ja proteiinia. Ne sisältävät 1:1 proteiinia ja hiilihydraattia. Makuina on mansikkainen, suklainen ja maitokahvi. Jauheet valmistetaan ja pakataan Suomessa.

Valio PROfeel® proteiinirahkaValio PROfeel® proteiinirahka, tuttu proteiininlähde herkullisella maulla – 18–19 g proteiinia / annos

Valio PROfeel® proteiinirahkat tuovat vaihtelua maustamattomaan rahkaan tottuneelle. Proteiinirahkojen koostumus on pehmeä ja mukava syödä!

Valitse vanilja, mansikka, mustikka tai vadelma. Näissä rahkoissa on proteiinia 19 grammaa/pikari, rasvaa 0,2 % ja sokerimakeutus. Sokerilla makeutetuillakin Valio PROfeel® proteiinirahkoilla on Sydänmerkki.

Valio PROfeel® proteiinirahka vähemmän hiilihydraatteja sopii erinomaisesti vähemmän makean maun ystäville. 50 % vähemmän sokeria sisältävistä proteiinirahkoista löytyy kaksi eri makuvaihtoehtoa: raparperi-mansikka ja puolukka-vanilja. Näissä rahkoissa on proteiinia 18 g/pikari, rasvaa 0,2 % ja sokerimakeutus.

Sanotko ei lisätylle sokerille? Valitse sokeroimaton Valio PROfeel® välipala

Vältteletkö sokeria välipalalla? Valio PROfeel® tuoteperheestä löydät Valio PROfeel® heraproteiinilisien lisäksi muitakin vaihtoehtoja, joihin ei ole lisätty lainkaan sokeria. Tuotteet on makeutettu sokerin sijaan asesulfaami K:lla ja sukraloosilla. Sokeroimattomissa Valio PROfeel® tuotteissa on vain maidon ja marjojen luontaista sokeria sekä hiilihydraatteja.

Sokeroimattomissa Valio PROfeel® proteiinijuomissa makuvaihtoehtoina on suklainen ja mansikkainen. Annospakkauksessa on proteiinia 20 g.

“Valio PROfeel® tuoteperheestä löydät monipuolisesti vaihtoehtoja jokaiselle päivälle ja eri tilanteisiin.”

Nappaa mukaan Valio PROfeel® proteiinijuoma – 20 g proteiinia / annos

Valio PROfeel® proteiinijuoma on ihannevälipala liikkeessä olevalle – tuote kulkee helposti mukana, sillä se ei avaamattomana vaadi kylmäsäilytystä. Valitse suosikkisi sokerilla makeutetuista vaihtoehdoista: vaniljainen, kaakao, maitokahvi tai minttukaakao. Muista myös sokeroimattomat proteiinijuomat: mansikkainen, suklainen ja mustikka-valkosuklaa! Annospakkauksessa Valio PROfeel® proteiinijuomaa on 20 grammaa proteiinia.

Tuote Proteiinia
Valio PROfeel® proteiinivanukas 25 g per annos (250 g)
Valio PROfeel® proteiinipirtelö 25 g per pakkaus (2,5 dl)
Valio PROfeel® heraproteiinilisä 22 g per annos (vajaa 1 dl)
Valio PROfeel® proteiinivälipalajauhe 22 g per annos (1 dl)
Valio PROfeel® proteiinijuomat 20g per pakkaus (2,5 dl)
Valio PROfeel® proteiinirahka 19 g per pikari (175 g)

Energiatarpeesi