Valio Oddlygood®

Erityisen hyvää ja tavattoman täyteläistä

Valio Oddlygood® tuotteet on tarkoitettu kaikille, jotka hakevat vaihtelua ruokavalintoihin tai etsivät ravitsemuksellisesti monipuolisia kasviperäisiä vaihtoehtoja.

Valio Oddlygood® Barista

Saisiko olla mukillinen höyryävää kahvia? Valio Oddlygood® Barista kaurajuoma kruunaa kahvihetken kauran pehmeydellä, olipa kyseessä sitten macchiato, matcha-latte tai ihan mutkaton suodatinkahvi. Ilman gluteenia, kotimaisesta kaurasta.

lue lisää

Valio Oddlygood® - täysin kasvisperäisiä tuotteita välipalaksi ja juotavaksi

Valio Oddlygood® tuoteperhe käsittää herkullisia, kaurapohjaisia gurtteja eri makuisina, kaurajuomia ja kaurapohjaisia runsasproteiinisia välipaloja. Tuotteet ovat 100% kasviperäisiä ja vegaanisia.

Kaikki Valio Oddlygood® tuotteet

Valio Oddlygood® reseptit leivontaan ja ruoanlaittoon

Valio Oddlygood® kaurajuoma ja erilaiset gurtit sopivat hyvin ruoanlaittoon ja leivontaan. Niistä valmistuu myös herkullisia puuroja ja smoothieta aamupalalle tai välipalaksi.

Katso suussasulavia vegaanisia reseptejämme

Valio Oddlygood® Veggie

Valio Oddlygood® Veggie viipaleet ovat parhaimmillaan leivän päällä ja toastien tai burgereiden välissä. Valio Oddlygood® Veggie raaste on juuston tavoin käytettävä tuote, jota voidaan käyttää ruoissa, joissa perinteisesti käytettäisiin juustoraastetta.

Lue lisää tuotteista

Valio Oddlygood esittää | Alma ja Jarppi (epä)mukavuusalueella

Valio Oddlygood haastoi sekasyöjä Jarpin ja kaurafani Alman yhteistyöhön. Uskomme, että monimuotoisuus ja jokaisen omat valinnat tekevät maailmasta kiinnostavan, oli kyse sitten ruokavaliosta, elämäntyylistä tai jostain ihan muusta.

#oddlygood #monenlaisetystävyydet

  • Alma ja Jarppi osa 1

    Tässä jaksossa Alma ja Jarppi sukeltavat pää edellä epämukavuusalueelleen: miltä näyttää kun Jarppi hyppää Alman tennareihin, entäs kun Alma ottaa haltuun Jarpin saappaat?

  • Alma ja Jarppi osa 2

    Kakkosjaksossa Jarppi ja Alma vastaanottavat Oddlygoodin suunnitteleman haasteen kokeilla jotain heille uutta, mutta teidän katsojien elämässä hyvin tuttua.

ERIKOISEN HYVÄÄ JA TAVATTOMAN TÄYTELÄISTÄ

Kasvisruokavalio? Erityisruokavalio? Valio Oddlygood® on täällä ja ilahduttaa ihan jokaista. Kaurajuomat ja kaurapohjaiset gurtit ovat oivallisia välipaloja. Juomat sopivat myös kasvisruokien raaka-aineeksi.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›