Valio Oddlygood®: Outoa vain nimi

Valio Oddlygood® tuotteet on tarkoitettu ihan meille kaikille. Meille, jotka haemme vaihtelua ruokavalintoihin ja etsimme herkullisia, ravitsemuksellisesti fiksuja kasviperäisiä vaihtoehtoja. Valio Oddlygood® tuotteet sopivat vegaaneille, sekasyöjille, aikuisille ja lapsille. Eli melkeinpä kaikille. Tutustu välipaloihin, juomiin ja ruoanlaittotuotteisiin. Löydät tältä sivulta myös oivallisia reseptejä, joilla onnistut kasvipohjaisessa kokkaamisessa.

Valio Oddlygood® gurtit - tavallisen herkullisia

Mikä ihmeen gurtti? Valio Oddlygood® gurtit ovat jogurtin tapaan nautittavia välipaloja. Kaikki Valio Oddlygood® kauragurtit on valmistettu Suomessa kotimaisesta puhdaskaurasta ja ne ovat gluteenittomia. Meille on tärkeää, että välipalamme ovat paitsi ihanan makuisia myös ravitsemuksellisesti hyviä, siksi ne on täydennetty monipuolisesti vitamiineilla sekä kivennäisaineilla ja Valio Oddlygood® gurteille on myönnetty myös Sydänmerkki. Maistaisitko vähäsokerisia gurtteja, jotka sisältävät runsaasti hedelmää? Vai haetko sittenkin hyvää perusratkaisua, jossa maistuvat raikkaat marjat? Jos proteiini on sinun juttusi, valitse Valio Oddlygood® Protein.

Mikä ihmeen gurtti?

Miksei tuotteita voi sanoa vain kaurajogurteiksi? EU:n elintarvikelainsäädäntö määrittelee, miten elintarvikkeita voidaan nimetä. Maitotuotteiden nimiä, kuten jogurtti tai maito, voidaan käyttää vain maidosta valmistetuissa tuotteissa. Kasviperäistä tuotetta ei tämän vuoksi voida nimetä kaurajogurtiksi.

Valio Oddlygood® juomat - kahviin ja ihan sellaisenaan

Saisiko olla mukillinen höyryävää kahvia? Valio Oddlygood® Barista kaurajuoma kruunaa kahvihetken kauran pehmeydellä, olipa kyseessä sitten cappucino, matcha-latte tai ihan tavallinen suodatinkahvi. Ilman gluteenia, kotimaisesta kaurasta. Tutustu myös Valio Oddlygood® kaurajuomaan, joka on parhaimmillaan mutkattomasti suoraan lasista juotuna. Kokeile myös ruoanlaitossa.

Valio Oddlygood® Barista

Saisiko olla mukillinen höyryävää kahvia? Valio Oddlygood® Barista kaurajuoma kruunaa kahvihetken kauran pehmeydellä, olipa kyseessä sitten macchiato, matcha-latte tai ihan mutkaton suodatinkahvi. Ilman gluteenia, kotimaisesta kaurasta.

lue lisää

Valio Oddlygood® reseptit leivontaan ja ruoanlaittoon

Valio Oddlygood® kaurajuoma ja erilaiset gurtit sopivat hyvin ruoanlaittoon ja leivontaan. Niistä valmistuu myös herkullisia puuroja ja smoothieta aamupalalle tai välipalaksi.

Katso suussasulavia vegaanisia reseptejämme

Valio Oddlygood® Veggie - käytä kuten juustoa

Sopivasti sulava ja miellyttävän mehevä - Valio Oddlygood® Veggie raaste on juuston tavoin käytettävä tuote, jota voidaan käyttää ruoissa, joissa perinteisesti käytettäisiin juustoraastetta. Valio Oddlygood® Veggie viipaleet ovat parhaimmillaan leivän päällä ja toastien tai burgereiden välissä.

Lue lisää tuotteista

Valio Oddlygood esittää | Alma ja Jarppi (epä)mukavuusalueella

Valio Oddlygood haastoi sekasyöjä Jarpin ja kaurafani Alman yhteistyöhön. Uskomme, että monimuotoisuus ja jokaisen omat valinnat tekevät maailmasta kiinnostavan, oli kyse sitten ruokavaliosta, elämäntyylistä tai jostain ihan muusta.

#oddlygood #monenlaisetystävyydet

  • Alma ja Jarppi osa 1

    Tässä jaksossa Alma ja Jarppi sukeltavat pää edellä epämukavuusalueelleen: miltä näyttää kun Jarppi hyppää Alman tennareihin, entäs kun Alma ottaa haltuun Jarpin saappaat?

  • Alma ja Jarppi osa 2

    Kakkosjaksossa Jarppi ja Alma vastaanottavat Oddlygoodin suunnitteleman haasteen kokeilla jotain heille uutta, mutta teidän katsojien elämässä hyvin tuttua.

Mitä on Valio Oddlygood®?
Erikoisen hyvä kaurajuoma
Vegaaniruokavalio
Janita Bergström
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›