Valio Onni® puurot ja vellit

Onni on oma lusikka. Se yhteinen hetki pöydän ääressä, kun kukaan ei toru tai hoputa - kun saa opetella ihan omassa tahdissa. Jokainen tahra pöydällä, paidassa ja poskissa on tärkeä, sillä ne ovat kaikki merkkejä harjoittelusta ja halusta osata itse.

Valio Onni® puurot ja vellit on tehty kunnolla lautasella syötäväksi, lusikan ja apukäsien, mutta ennen kaikkea ihan ajan kanssa syötäväksi. Turengissa valmistettuja puuroja ja vellejä löytyy moneen makuun niin tuoreesta suomalaisesta maidosta valmistettuna kuin maidottominakin. Valio Onni® puurot ja vellit on UHT-käsitelty ja ne säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä. Tuotteet on pakattu käteviin korkillisiin pakkauksiin, joista niitä on helppo annostella, vaikka suoraan lusikkaan. Puurot ja vellit voi tarjota joko sellaisenaan huoneenlämpöisenä tai lämmitettynä.

Ensilusikallisia perheen pienimmille

Kun vauva ottaa ensi askeliaan kiinteän ruoan maailmassa, hän syö vain pieniä annoksia. Vauvan ja ruokahalun kasvaessa soseita kannattaa tehdä suurempi annos kerralla ja pakastaa kerta-annoksina. Valmiit pakastesoseet ovat myös näppäriä reissuun lähtiessä.

Lisää ruokaohjeita lapsille

Lasten lempireseptit (alkaen 1 v)

Maittava ruoka antaa lapselle vauhtia arkeen ja leikki luistaa taas!

Vauvat ja taaperot

Vauvan kasvaessa ryhdytään maistelemaan ruokia, ja taaperon kanssa jo kokkaillaan ja leivotaan. Matkustus, unirytmi tai allergiat saattavat mietityttää pienen lapsen vanhempia. Entä mitä on sormiruokailu, milloin vauvan hampaita pestään, tai kuinka tahrat saadaan irti tekstiileistä? Sivustolta löydät kattavan tietopaketin vauvojen ja taaperojen ruokailusta.

lue lisää

Lapsiperheiden oma uutiskirje

Valio Lastenannos uutiskirje on suunnattu perheille, jossa on noin 1–10-vuotiaita lapsia. Uutiskirje tarjoaa kerran kuukaudessa vinkkejä ja reseptejä, jotka tekevät arjesta taatusti hieman helpompaa ja maukkaampaa.

tilaa

Valio Onni seikkailee myös Facebookissa

Facebookista löydät ajankohtaiset Valio Onni® tuoteperheen kuulumiset sekä tietenkin uusimmat resepti- ja ravitsemusvinkit.

tykkää ja seuraa
  • Lastenannos

    Valion Lastenannos-uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi lapsiperhearkeen sopivia ruoanlaitto- ja leivontaideoita, ajankohtaisia reseptejä sekä tietoa lasten ravitsemuksesta. Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

  • Ammattilaiset lasten ravitsemus

    Terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu uutiskirje kokoaa yhteen reilun paketin tietoa lasten ravitsemuksesta, ammattilaisten maksuttomista materiaaleista, tuotetiedoista sekä herkullisista resepteistä.

Tietoja siitä, miten käsittelemme kuluttajien henkilötietoja, löydät <a>täältä</a>.

Tietoja siitä, miten käsittelemme ammattilaisten henkilötietoja, löydät <a>täältä</a>.