
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
-
2 tl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 iso (200 g) sipuli
- 1 valkosipulin kynsi
- 7- 8 dl vettä
- 1 laakerinlehti
- 2 dl punaisia linssejä tai pala kukkakaalia
- 1 pussi (500 g) juureskuutioita tai vastaava määrä tuoreita
- 1 prk (70 g) tomaattipyreetä
- 1 tl yrttimaustetta, esim. basilika, kirveli
- 1 tl suolaa
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoValio Viola® kevyt aurinkokuivattu tomaatti on helppo tapa tuoda auringon kypsyttämien tomaattien lempeä, makea ja…
-
½ rasiaa (à 200 g) Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoa
Voit kokeilla myös -
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa tilavassa kattilassa. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulin puristettu kynsi. Lisää hetken päästä vesi ja laakerinlehti. Huuhtele punaiset linssit siivilässä kylmällä vedellä. Lisää ne tai hienonnettu kukkakaali kattilaan. Keitä hiljalleen n. 10 min.
- Lisää pakastejuurekset. Mausta tomaattipyreellä. Keitä välillä sekoitellen n. 10 min tai kunnes kypsää. Lisää yrttimauste
- Lisää suola ja tuorejuusto.
- Tarjoa ruisleivän, maidon ja tuoreiden kasvisten kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
74 kcal
Proteiini
6,3 g
Hiilihydraatti
5,6 g
Rasva
2,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa