Jauheliha-juurespata maistuu koko perheelle. Reseptissä käytetyt juurekset ja linssit ovat värikäs ja terveellinen jatke jauhelihalle. Helpoimmalla pääsee, kun padan valmistaa tuoreiden juuresten sijaan pakastetuista juureksista.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
400 g | vähärasvaista naudan jauhelihaa |
2 tl | |
1 iso (200 g) | sipuli |
1 | valkosipulin kynsi |
7- 8 dl | vettä |
1 | laakerinlehti |
2 dl | punaisia linssejä tai pala kukkakaalia |
1 pussi (500 g) | juureskuutioita tai vastaava määrä tuoreita juureksia |
1 prk (70 g) | tomaattipyreetä |
1 tl | yrttimaustetta , esim. basilika, kirveli |
1 tl | suolaa |
½ rasiaa (à 200 g) | Valio Viola® kevyt aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa tai 0.5 rasiaaValio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuustoa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.