
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 l vettä
- 8 kokonaista maustepippuria
- 2 laakerinlehteä
- 450 g perunoita
- 1 pussi (250 g) keittojuureksia tai kasvissuikaleita
- 400 g siskonmakkaraa
Yrttijogurtti
-
3 dl
Valio A+™ rasvatonta luonnonjogurttiaValio A+™ luonnonjogurtti rasvaton on pehmeää ja keveydestään huolimatta ihanan täyteläistä jogurttia. Nauti sellaisenaan tai…
- 3 rkl tuoretta persiljaa tai ruohosipulia, hienonnettuna
- 1 tl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Aloita tästä: Laita jogurtti valumaan suodatinpussilla vuorattuun kahvisuodattimeen. (Voit halutessasi käyttää jogurtin sellaisenaan valuttamatta.)
- Mittaa vesi ja mausteet kattilaan. Laita kiehumaan liedelle.
- Kuori perunat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Lisää kattilaan.
- Lisää keittojuurekset. Voit käyttää pakastettujen tilalla tuoreita vihanneksia, esim. porkkanaa, lanttua, palsternakkaa, sipulia tai purjoa, selleriä.
- Anna kiehua kannen alla kypsiksi.
- Lisää siskonmakkarat puristamalla massa kuorestaan keittoon pieninä palloina. Keitä 5 - 10 min.
- Mausta valutettu jogurtti aivan hienoksi leikatulla persiljalla tai ruohosipulilla sekä sokerilla.
- Lisää lusikallinen yrttijogurttia keittoannoksen päälle lautaselle.
- Tarjoa lisänä ruisleipää.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
59 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
4,2 g
Rasva
2,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa