Hyppää sisältöön
Itse tehty jogurtti
Valiojogurtti® 1 kg Uusi-Seelanti laktoositon

Valiojogurtti® Uusi-Seelanti laktoositon

Uuden-Seelannin jylhät vuoristomaisemat ja villi luonto ovat olleet innoituksena Makuja maailmalta -tuoteperheen uutuusjogurttiin, jossa maistuvat vihreät hedelmät: raikkaat omenat, mehukas kiivi ja kirpakka lime. Sulje silmät ja matkaa jäätiköiltä sademetsiin jokaisella lusikallisella. Valiojogurtti® on klassikko jo vuosien takaa ja yhä edelleen Suomen suosituin jogurtti. Makuja maailmalta -sarja tuo maisteltavaksi herkullisia, vaihtuvia makuyhdistelmiä ympäri maailmaa.

Pakkauskoot

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
308 kJ
Energia kcal
73 kcal
Rasva
2,0 g
josta tyydyttynyttä
1,2 g
Hiilihydraatit
9,8 g
josta sokereita
9,5 g
Proteiini
3,4 g
Suola
0,1 g
Laktoosia
0 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Marja- ja hedelmäpitoisuus
4,3 %
Lisätty sokeria
5,6 %
Rasvapitoisuus
2,0 %

Vitamiinit (100 g:ssa)

D-Vitamiinia
1,0 µg (20 %*)

Kivennäisaineet (100 g:ssa)

Kalsiumia
120 mg (15 %*)

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

Maito ja maitotuotteet

Tuote sisältää

maissia
vaniljaa/vanilliinia

* Osuus päivän saantisuosituksesta.

Tuotetiedot

Ainesosat

pastöroitu maito*, sokeri, omena 3,0 %, kiivi 0,9 %, limetäysmehu tiivisteestä 0,4 %, muunnettu tärkkelys, aromi, saflori- ja spirulinatiiviste, sakeuttamisaine (guarkumi), jogurttihapate ja D-vitamiini.

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilytettävä alle +8 °C:ssa. Säilyy avattuna jääkaapissa 3-4 päivää.

Alkuperämaa
Suomi
Valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Valio Oy, Riihimäki R2
Kotimaisuusaste
90
  • Eila-logo
  • Hyvää Suomesta
  • Ravistettava

Pakkauksen kierrätysohje

Huuhtele ja litistä. Kierrätä tölkki kartonkina ja korkki muovina.

Tilaustiedot ammattilaisille

Tuotteen nimi

Valiojogurtti® 1 kg Uusi-Seelanti laktoositon

Valion tuotenumero

40013

Ean-numero

6408430400133

Myyntierä

5 KPL

Lisätiedot

Tuotteen sisältämä sokeri (9,5 g/100 g) koostuu lisätystä sokerista (5,6 g/100 g) sekä maidon ja hedelmien luontaisista sokereista (3,9 g/100 g).

Etsi