Siirry sisältöön

21.2.2023

Valio Koskenlaskija juhlii 90-vuotista taivaltaan – juhlan kunniaksi kerätään suomalaisten muistot talteen

42497 sosekeitto Valio fi n

Sukupolvia tulee ja menee, yksi pysyy. Alkuperäinen Valio Koskenlaskija® oli folioon kääritty herkkupala, joka säilyi pitkään kotona sekä myös eränkävijän ja korpisoturin repussa. Juhlavuonna 2023 Valio Koskenlaskija® on yhä tuo herkkupala, mutta lisäksi nautittavissa myös viipaleena, levitteenä ja Ruoka & Dippi -tuotteena. Juuri tänä vuonna on oikea hetki kuunnella, mitä Koskenlaskijan ystävillä on kerrottavanaan.

Valio kerää juhlan kunniaksi suomalaisten muistoja ja reseptivinkkejä, miten Valio Koskenlaskija® on kulkenut heidän mukanaan. Jokainen voi osallistua Valion verkkosivuston kautta. Sähköinen kysely on auki ympäri vuorokauden kesäkuun loppuun asti. Ja syksyllä onkin sitten tulosten julkistuksen aika – fiilistelemme koko loppuvuoden parhaiden Koskenlaskija-tarinoiden ja ruokavinkkien kanssa. Onnekkaimmat tarinankertojat palkitaan tuotepalkinnoilla.

Faijan kesäkeitto, paras retkieväs ja jääkaapin vakioasukas

”Valio Koskenlaskija saa suomalaisten sydämet sykähtelemään. Missä ikinä se mainitaan, alkaa ilmoille tulvia tarinoita höyryävistä keitoista, jännittävistä metsäretkistä ja yllättävistä yöpaloista. Tästä saimme ajatuksen, että keräisimme nämä rakkaat muistot ja kertoisimme niitä sitten vähän isommalle kuulijakunnalle”, Valion markkinointipäällikkö Nina Wahlström sanoo.

Näyttää siltä, että Valio Koskenlaskija® on vahvasti ajassa elävä klassikko. Se on monelle tuttu jo vanhempien tai isovanhempien parhaista ruokaresepteistä mutta jokainen uusi Koskenlaskijan ystävä kehittää sille myös aivan omia käyttötapojaan. Monen mielestä se on kiistatta paras suoraviivaisen näkkäri- tai ruisleipävälipalan päällinen. Sen maku on taipunut myös hienosti esimerkiksi tänä päivänä trendikkääseen texmex-ruokaan, josta ei ollut kuultukaan vuonna 1933. Silloin Valio lanseerasi ensimmäisen Koskenlaskija-sulatejuustonsa Veikko Emil Sipisen klassisen tukkijätkä-etiketin alla.

Koskenlaskija-tarinoiden kerronta alkakoon!

”Toivomme, että saamme runsaasti ihania tarinoita ja ruokavinkkejä, joista on iloa kaikille Koskenlaskijan faneille. Mikäli Koskenlaskija on ihan uusi tuttavuus, nyt on oivallinen aika tutustua, sillä läpi vuoden julkaisemme uusia, herkullisia reseptejä ja kaupan hyllyyn on ilmestynyt muutama uutuuskin”, Nina Wahlström sanoo.

Osallistumislomake sekä reseptit ja uutuustuotteet löytyvät kaikki samasta paikasta, Valio Koskenlaskija -verkkosivulta.

Valio Koskenlaskija® sulatejuustopala-tuoteperhe kasvoi alkuvuonna uudella maulla, leppäsavulla. Monikäyttöiset Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi tuotteet puolestaan täydentyvät kahdella uudella tuotteella,jalapeno-cheddar 250 g ja taco 125 g.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon
Search