Valio Koskenlaskija® sulatejuusto

Valio Koskenlaskija® sulatejuuston vahvat suomalaiset juuret ulottuvat vuoteen 1933, jolloin Valio lanseerasi ensimmäisen sulatejuustonsa Veikko Emil Sipisen klassisen tukkijätkä-etiketin alla. Sen voimakkaan juustoinen maku antaa täyteläisyyttä niin perinteisiin ruokiin kuin street foodiinkin.

Valio Koskenlaskija® sulatejuustoon tiivistyy suomalainen sisu. Se on suomalaisten oma, alkuperäinen sulatejuusto. Samanmoinen kuului aikoinaan kaukopartiomiehen ruokapakkiin rintamalla yhtä itsestään selvästi kuin se kuuluu tänä päivänä jokaisen uskottavan elämäntaparetkeilijän kotikeittiöön ja korpikokkaajan eväsreppuun. Valio Koskenlaskija® tekee retkimuonasta gourmet-nautinnon, kotiruoasta kulttuuria ja näkkileivästä juhla-aterian.

Valio Koskenlaskija® sulatejuuston juureva maku on täysin uniikki – onhan se tehty suomalaisesta juustosta ilman kompromisseja. On tuli, vesi, ilma ja maa. Ja sitten on Koskenlaskija®. Valio Koskenlaskija® – vahva vaikutus jo vuodesta 1933.

VALIO KOSKENLASKIJA® RUOKA & DIPPI

Ikonisen Koskenlaskija® sulatejuuston maku ja samettinen rakenne lusikoitavan käytännöllisessä muodossa. Se on keittiön moniottelija, jonka herkulliset makuvaihtoehdot savupekoni, maustamaton, cheddar ja chili sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon. Kätevässä pienemmässä 250 g pakkauksesta löydät kipakan jalapeno-cheddarin ja uutuusmaun valkosipulin. Ne ovat täydellisiä dippaamiseen, ja voit käyttää niitä myös kylmänä tai kuumana antamaan makua ruokaasi.

PERINTEINEN KOSKENLASKIJA® PALA SULATEJUUSTO

Voimakkaan juustoinen maku tuo täyteläisen ja herkullisen maun kastikkeisiin, keittoihin, leivontaan ja laatikkoruokiin.

katso reseptikokoelma

Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi

Tuhdin juustoinen maku sopii hyvin texmex ruokiin, hampurilaisiin ja dippailuun. Lyhyt lämmitys mikrossa riittää ja kastike on valmis herkutteluun.

Lue herkulliset vinkit

Perinteinen Valio Koskenlaskija® sulatejuusto palana

Voimakkaan juustoinen maku tuo täyteläisen ja herkullisen maun kastikkeisiin, keittoihin, leivontaan ja laatikkoruokiin. Kokosimme herkullisimmat Koskenlaskija® palan reseptimme kokoon reseptikokoelmaan, tutustu!

Maukkaat klassikkoreseptit

Valio Koskenlaskija® herkulliset reseptit

Valio Koskenlaskija® sulatejuuston maku ja samettinen rakenne on moniottelija kaikenlaisessa ruoanlaitossa.