Valio Koskenlaskija® sulatejuusto

Valio Koskenlaskija® on voimakkaasti juustoinen sulatejuusto, jolla on vahvat suomalaiset juuret jo vuodesta 1933. Valmistatpa keittiössäsi modernia street foodia tai perinteisempiä kastikkeita ja keittoja, Valio Koskenlaskija® antaa näihin herkullisen maun. Perinteinen sulatejuusto sopii myös sellaisenaan leivälle ja on erinomainen retkieväs!

Herkullisen ja täyteläisen maun ruokiin antava Valio Koskenlaskija® on voimakkaasti juustoinen sulatejuusto. Sen vahvat suomalaiset juuret ulottuvat vuoteen 1933, jolloin Valio lanseerasi ensimmäisen sulatejuustonsa Veikko Emil Sipisen klassisen tukkijätkä-etiketin alla.

Valio Koskenlaskija® sulatejuustoon tiivistyy suomalainen sisu. Se on suomalaisten oma, alkuperäinen sulatejuusto. Samanmoinen kuului aikoinaan kaukopartiomiehen ruokapakkiin rintamalla yhtä itsestään selvästi kuin se kuuluu tänä päivänä jokaisen uskottavan elämäntaparetkeilijän kotikeittiöön ja korpikokkaajan eväsreppuun. Valio Koskenlaskija® tekee retkimuonasta gourmetia, kotiruoasta kulttuuria ja näkkileivästä juhla-aterian.

Valio Koskenlaskija® sulatejuuston juureva maku on täysin uniikki – onhan se tehty suomalaisesta juustosta ilman kompromisseja. On tuli, vesi, ilma ja maa. Ja sitten on Koskenlaskija®. Valio Koskenlaskija® – vahva vaikutus jo vuodesta 1933.

VALIO KOSKENLASKIJA® RUOKA & DIPPI

Ikonisen Koskenlaskija® sulatejuuston maku ja samettinen rakenne lusikoitavan käytännöllisessä muodossa. Se on keittiön moniottelija, jonka neljä herkullista makuvaihtoehtoa savupekoni, maustamaton, cheddar ja chili sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon.

Koskenlaskija® Ruoka & Dippi reseptit

Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi

Tuhdin juustoinen maku sopii hyvin texmex ruokiin, hampurilaisiin ja dippailuun. Lyhyt lämmitys mikrossa riittää ja kastike on valmis herkutteluun.

Lue vinkit

PERINTEINEN KOSKENLASKIJA® PALA SULATEJUUSTO

Voimakkaan juustoinen maku tuo täyteläisen ja herkullisen maun kastikkeisiin, keittoihin, leivontaan ja laatikkoruokiin. Kokosimme herkulliset Koskenlaskija® pala reseptimme kokoon reseptikokoelmaan, tutustu!

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›