Valio Koskenlaskija® sulatejuusto

Valio Koskenlaskija® on voimakkaasti juustoinen sulatejuusto, jolla on vahvat suomalaiset juuret jo vuodesta 1933. Valio Koskenlaskija® antaa herkullisen ja täyteläisen maun kastikkeisiin, keittoihin, leivontaan ja laatikkoruokiin. Sopii myös sellaisenaan leivälle ja on erinomainen retkieväs!

Herkullisen ja täyteläisen maun ruokiin antava Valio Koskenlaskija® on voimakkaasti juustoinen sulatejuusto. Sen vahvat suomalaiset juuret ulottuvat vuoteen 1933, jolloin Valio lanseerasi ensimmäisen sulatejuustonsa Veikko Emil Sipisen klassisen tukkijätkä-etiketin alla.

Valio Koskenlaskija® sulatejuustoon tiivistyy suomalainen sisu. Se on suomalaisten oma, alkuperäinen sulatejuusto. Samanmoinen kuului aikoinaan kaukopartiomiehen ruokapakkiin rintamalla yhtä itsestään selvästi kuin se kuuluu tänä päivänä jokaisen uskottavan elämäntaparetkeilijän kotikeittiöön ja korpikokkaajan eväsreppuun. Valio Koskenlaskija® tekee retkimuonasta gourmetia, kotiruoasta kulttuuria ja näkkileivästä juhla-aterian.

Valio Koskenlaskija® sulatejuuston juureva maku on täysin uniikki – onhan se tehty suomalaisesta juustosta ilman kompromisseja. On tuli, vesi, ilma ja maa. Ja sitten on Koskenlaskija®. Valio Koskenlaskija® – vahva vaikutus jo vuodesta 1933.

VALIO KOSKENLASKIJA® RUOKA

Ikonisen Koskenlaskija® sulatejuuston maku ja samettinen rakenne lusikoitavan käytännöllisessä muodossa. Se on keittiön moniottelija, jonka kolme herkullista makuvaihtoehtoa maustamaton, cheddar ja chili sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon.

Koskenlaskija® Ruoka reseptit

Valio Koskenlaskija® Ruoka cheddar sulatejuusto

Tuhdin juustoinen maku sopii hyvin texmex ruokiin, hampurilaisiin ja dippailuun. Lyhyt lämmitys mikrossa riittää ja kastike on valmis

Vinkit käyttön

PERINTEINEN KOSKENLASKIJA® PALA SULATEJUUSTO

Voimakkaan juustoinen maku tuo täyteläisen ja herkullisen maun kastikkeisiin, keittoihin, leivontaan ja laatikkoruokiin. Kokosimme herkulliset Koskenlaskija® pala reseptimme kokoon reseptikokoelmaan, tutustu!