Tuplauunimakkara

Tuplauunimakkara
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Tuplauunimakkara

Tuplauunimakkara

Perinteinen lenkistä tehty uunimakkara saa lisää makua ja mehevyyttä maukkaista täytteistä. Tuplauunimakkara sisältää makkaran lisäksi vielä kinkkua, jonka sisään on kätketty pala herkullista sulatejuustoa. Perinteiset mausteet kuuluvat tietysti uunimakkaraan.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
20 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (n. 500 g)
lenkkimakkaraa , esim. HK sininen lenkki
¼ pkt (à 250 g)
4 isoa viipaletta
kinkkuleikkelettä
mustapippuria myllystä
2 rkl
tomaattipyreetä
2 rkl
makeaa sinappia
6 rkl (30 g)
paahdettua sipulia

Ohje

  1. Puolita makkarat. Tee syvä viilto jokaiseen ja poista kuoret.
  2. Leikkaa sulatejuustosta pitkittäin neljä ohutta tankoa.
  3. Laita leikkeleiden päälle sulatejuustotanko sekä rouhaisu pippuria. Pyöräytä rulliksi.
  4. Pursota makkaroiden viiltoihin tomaattipyreetä. Laita väliin kinkku-sulatejuustorulla.
  5. Nosta uunivuokaan tai leivinpaperille uunipellille. Paista makkaroita uunin keskitasolla 225 asteessa 15-20 min.
  6. Pursota päälle sinappi ja ripottele paahdetut sipulit.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
189 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.