Vastuullisuus tehtailla

Valio valmistaa Suomessa tuotteita 12 paikkakunnalla ympäri maan. Lisäksi Valiolla on kaksi tehdasta Virossa. Tehtaissa ja varastoissa vastuulliseen toimintaan kuuluu ihmisistä ja ympäristöstä huolehtiminen, resurssitehokkuus sekä toiminnan ja tuotteiden elintarviketurvallisuuden ja laadun varmistaminen.

 • Elintarviketurvallisuus ja laatu

  Suunnitelmallinen ja tarkkaan valvottu tuotanto sekä henkilöstömme vahva osaaminen mahdollistaa turvallisten ja laadukkaiden tuotteiden valmistamisen. Elintarviketurvallisuus- ja laadunhallintajärjestelmämme ovat kolmannen osapuolen varmistamia.

  Lue lisää
 • Työturvallisuus ja -hyvinvointi

  Ihmisten turvallisuus ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Valiolla henkilöstö on aktiivisesti mukana kehittämässä turvallista työympäristöä ja panostamme työturvallisuuden lisäksi vahvasti työterveyden edistämiseen.

  Lue lisää
 • Resurssitehokas tuotanto

  Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta voimme pienentää ympäristövaikutuksiamme ja parantaa tuotantomme resurssitehokkuutta.

  Lue lisää
 • Pakkaukset

  Tavoitteenamme on ympäristöviisaat pakkaukset, jotka vähentävät hävikkiä. Esimerkiksi Valion harjakattoiset tölkit ovat jo korkkia myöten uusiutuvista materiaaleista valmistettu.

  Lue lisää