Wokki on nopeaa arkiruokaa

Wokki on itämainen versio pyttipannusta – kaikki käy! Siksi wokin perusresepti on kaikessa yksinkertaisuudessaan tässä: pilko, paista, mausta ja nauti.

Wokki on mainiota arkiruokaa: sitä on helppo muunnella oman maun mukaiseksi ja isolla pannulla valmistuu ruokaa suuremmallekin sakille.

Vaihtelua wokkeihin saat nuudeli- ja riisilajia sekä kasviksia vaihtamalla. Tutustu isompien markettien ja aasialaisten kauppojen nuudeli- ja riisivalikoimiin ja kokeile rohkeasti. Pilko kasvikset itse tai oikaise ja käytä heviosaston ja pakastealtaan valmistarjontaa.

Vegeä wokkiin

Täyttävä ja mehevä wokki syntyy Valio MiFU® suikaleista ja jauhiksesta tai Gold&Green vegekuutioista. Sujauta mukaan runsaasi värikkäitä kasviksia ja lisäät väriä lautaselle kuin huomaamatta.

Wokit perinteiseen makuun

Wokissa maistuvat myös kana, kala ja liha. Upota kasvisten sekaan vaikkapa edellisen päivän uunilohet, grillikanat tai muu jo valmiiksi kypsä liha.

Wokkaa myös jälkiruoka

Tosiwokkaaja kokeilee rohkeitakin yhdistelmiä. Näillä ohjeilla hedelmätkin sujahtavat wokkaajan pannulle. Oletko jo maistanut ananaksen ja karamellin ihanaa liittoa?

Sesonki
Helppo ja nopea arkiruoka
Sesonki
Arkiruokaa TexMex-mausteilla
Sesonki
Suomalaisten kotiruokasuosikit