Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Helposti herkullista kermaisilla kastikkeilla

Helposti herkullista kermaisilla kastikkeilla

Tuntuuko, että arjen kiireet vievät mukanaan eikä ruoan valmistamiselle ja yhdessä syömiselle riitä aikaa? Ei huolta, sillä herkullinen arkiruoka valmistuu näppärästi pienellä oikaisulla.

Kun valitset valmiin kastikkeen, ruoka valmistuu nopeasti ilman turhaa tiskiä. Vähemmän aikaa keittiössä, enemmän aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Ja pssst! Kun pidät valmista kastiketta varalla jääkaapissa, löytyy sinulta näppärä ratkaisu ennalta arvaamattomiin ruokapaniikkeihin.

Herkullista currya

Curry sopii erityisen hyvin kalan ja kanan kaveriksi sekä kasvisruokiin. Kokeile maukasta uunipastaa broilerista ja currysta, keittoa linsseistä ja currysta tai helppoakin helpompaa kala-kasviscurrya. Vai oliko kouluruokien klassikko, keltainen broileripasta suosikkisi? Silloin suosittelemme testaamaan herkullista Palermon pastaa. Ja mikä parasta, valitsitpa lautasellesi pastaa, keittoa tai kalaa ja kasviksia, ruoka on pöydässä puolessa tunnissa.

Helppo kastike lihalle

Mikä pelastaisi arjen tehokkaammin kuin vartissa valmis nakkikastike? Ehkä nopea sienikastike tai helppo liha-stroganov. Kun aika on hieman enemmän, nosta ruokapöytään perunoiden ja kastikkeen seuraksi rapsakoilla pavuilla täytetty lihamureke.

Näillä onnistut

Valio kermainen currykastike ja Valio kermainen ruskea kastike laktoositon ovat käyttövalmiita kastikkeita, joiden maun salaisuus on Valio kermassa. Kokeile kermaista currykastiketta kanan, kalan tai kasvisten kanssa erilaisissa kastikkeissa, pastoissa, padoissa ja suolaisissa piirakoissa. Valio kermainen ruskea kastike puolestaan sopii jauheliha- ja nakkikastikkeeseen, stroganoviin ja lihapullien kaveriksi.


valiofi

Tee vaikutus. Älä kastiketta.

Search