
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 200 g saaristolaisleipää esim. Maalahden limppu
-
75 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 2 liivatelehteä
- 200 g kalkkunaleikkelettä
- 50 g kurkkua
- 2 pientä tlk (à 220/140 g) ananasrenkaita
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
100 g (2 dl)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1 tl sitruunapippuria
-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 3 rkl sitruunamehua
Koristeluun
-
1 dl
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1 pieni tlk (220/140 g) ananasrenkaita
- 0 kg sitruunamelissan lehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Aloita voileipäkakun valmistaminen hienontamalla leipä monitoimikoneessa tai raastamalla se. Lisää voisula. Peitä irtopohjaisen vuoan pohja (Ø 23 cm) leivinpaperilla. Taputtele seos pohjalle.
- Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min. Hienonna leikkele, kurkku ja ananas pieniksi kuutioiksi.
- Yhdistä tuorejuusto ja AURA muru. Lisää joukkoon kalkkuna, kurkku, ananas ja pippuri.
- Vaahdota kerma. Purista liivatelehdistä vesi. Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi. Sulata siihen liivatteet ja kaada ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen. Lisää kermavaahto.
- Kaada täyte vuokaan. Peitä kelmulla. Anna voileipäkakun hyytyä jääkaapissa vähintään 4 - 5 tuntia tai yön yli.
- Irrota voileipäkakku vuoasta. Koristele AURA murulla, pienillä ananaspaloilla ja yrttilehdillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
198 kcal
Proteiini
7,3 g
Hiilihydraatti
10,3 g
Rasva
13,7 g
Tyydyttynyt rasva
7,8 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sitruunamelissan lehtiä