
Kalkkunareseptit
Kalkkuna on hyvä ja vähärasvainen vaihtoehto broilerin sijaan. Kalkkunassa on paljon proteiinia ja se maistuu miedon makunsa ansioista kaiken ikäisille. Hyvien rasvojen ja proteiinin lisäksi kalkkuna sisältää B-ryhmän vitamiineja ja se on hyvä kivennäis- ja hivenaineiden lähde.
Kevyeksi arkiruoaksi sopii mainiosti vaikkapa juusto-kalkkunasalaatti tai kalkkuna-kasvispannu, mausteisempaan makuun tortilla-kalkkunakeitto. Kevään ja kesän juhlissa voit tarjoilla mehevää AURA® kalkkunavoileipäkakkua. Jos joulukinkun sijaan haluat joulukalkkunaa, niin kahden hengen joulukalkkuna kypsyy uunissa ruusukaali-karpalopedin päällä vajaassa tunnissa.
Katso kaikki kalkkunareseptit!
17 reseptiä

55 min
Kalkkunaa kahdelle

10 min
Kevyt kalkkuna-nektariinileipä

30 min
Tortilla-kalkkunakeitto

10 min
Raejuusto-kalkkunaleivät

15 min
Kalkkunaa tonnato

30 min
Kalkkunaa sipulikastikkeessa

35 min
Marinoidut kalkkunapihvit

25 min
Juusto-kalkkunasalaatti

1 h
Mausteiset kalkkunapasteijat

1 h 20 min
Kalkkunanfileenyytit

10 min
Kipparin kana-ruistoastit

15 min
Kipparin kana-ruisleivät

4 h 40 min
AURA kalkkunavoileipäkakku

1 h 45 min
Täytetty kalkkunan filee ja aprikoosikastike

20 min
Kalkkuna-kasvispannu

1 h 20 min
Kalkkunapiiras

4 h 40 min
Täytetty kalkkuna
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?