Kalkkunapiiras

Kalkkunapiiras

1 h 20 min
keskitaso
194 kcal / 100g
3
4

Pakasteet ovat nopea apu arkipäivän ruoanvalmistuksessa. Tämä piiras sopii ruokaisaksi iltapalaksi vaikka salaatin kanssa tarjottuna.

Ainekset

8 annosta

Rahkavoitaikina

½ prk (à 250 g)
125 g
2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

300 g
kalkkunan hunajamarinoituja fileesuikaleita
1 - 2 rkl
1 pussi (300 g)
wokkivihanneksia
1 tl
currya
½ tl
rouhittua rosépippuria
½ tl
suolaa
1 pussi ( 150 g)
3
kananmunaa
1 prk (3,3 dl)
½ dl
tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Sekoita rahkaan pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos. Taputtele taikina voideltuun, halkaisijaltaan 28 cm:n piirasvuokaan.
  2. Valmista täyte. Ruskista kalkkunasuikaleet voissa pannulla. Lisää lopuksi pannulle pakastevihannekset ja paista, kunnes ne ovat sulaneet ja hieman pehmenneet.
  3. Ota pannu levyltä ja lisää mausteet. Anna jäähtyä ja lisää loput ainekset. Sekoita hyvin ja levitä taikinapohjalle.
  4. Paista uunin alimmalla ritilätasolla 200 asteessa noin 45 min.

Vinkki

* Kalkkunan asemesta voit käyttää marinoitua broileria tai kinkkusuikaletta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
194 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
13 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
116 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)