
Riistareseptit
Mureaksi haudutettu hirvipaisti syysjuureksien kera on riistareseptien kestosuosikki. Hirven jauhelihasta syntyvät myös mehevät pihvit ja juhlava riistapatee. Papan hirvipata puolestaan vie illallisen toiselle tasolle. Muheva patapaisti on syksyn ja talven klassikkoruoka. Täyteläinen patapaisti maustetaan reseptissämme AURA juustolla ja sienillä. Voit kokeilla myös jänispataa vaihtelun vuoksi! Jäniksen liha on mietoa ja mureaa ja se muistuttaa lähinnä kananlihaa. Juureva jänispata maistuu siis koko perheelle.
Porosta saa taiottua erittäin maistuvia riista-ateroita. Poronkäristys valmistuu hitaasti haudutellen ja ruskistettu pottuvoi sopii sen kanssa tarjottavaksi. Poroa voi myös käyttää lisukkeena pizzalle – suomalaisuutta henkivä poropizza on vertaansa vailla. Savuporokeitto on puolestaan ihana riistakeitto hämäriin tai viileisiin iltoihin.
Rapsakkapohjainen sipulinen poropiiras sopii moneen tilaisuuteen, pienessä piirakkavuoassa valmistat helposti poropiirakan juhlien tarjoilupöytään. Näyttävät pikkuwrapit savuporotäytteellä syntyvät nopeasti vierasvaraksi, helppo savuporokastike pastalla toimii myös arjen kiireessä. Kun haluat yllättää, nosta pöytään poro-paprikamuffinit. Riista-kasvispiirakkaan voit valita riistatäytteen oman makusi mukaan – kokeile esimerkiksi poroa tai peuraa.
Katso kaikki riistareseptit ja valitse suosikkisi!
46 reseptiä

Poronkäristys ja ruskistettu pottuvoi

Appelsiini-rosmariiniankkaa

Papan hirvipata

AURA patapaisti

Jänispata

Poropizza

Metsästäjän juustoinen riistapannu

Hirvikebab

Poro flat bread

Shepherd´s Pie

Ankanrintaa ja kasviksia misokastikkeessa

Juhlava poro-karpaloleipä

Juusto-porotapas ja balsamicosipulia

Riistapatee

Poropiiras

Omenainen porokeitto

Master Chef -menu

Hirvipaisti & syysjuureksia

Peltipiirakka poro- tai kinkkutäytteellä

Sipulinen poropiiras

Pikkuwrapit savuporotäytteellä

Juhlavampi riistakäristys

Poro-puolukkamuffinit

Täytetyt suupalat
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?