Juusto-porotapas ja balsamicosipulia

Juusto-porotapas ja balsamicosipulia

Pienet leipäset ovat oiva tarjottava illanistujaisiin. Makuyhdistelmä on vertaansa vailla.

20 min
keskitaso
195 kcal / 100g
1
0

Ainekset15 annosta

15 annosta
15 pientä
ruisleipästä
1 pkt (250 g)
80 g
ohuita viipaleita kylmäsavuporoa

Balsamicosipuli

1 iso
punasipuli
2 rkl
balsamiviinietikkaa
2 rkl
hunajaa
1 rkl
öljyä
2 rkl
persiljaa hienonnettuna
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Valmista ensin balsamicosipuli. Kuori ja leikkaa sipuli mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Anna maustua vähintään tunnin ajan.
  2. Leikkaa Koskenlaskija n. 1 cm:n paksuiksiksi viipaleiksi. Laita yksi viipale Koskenlaskijaa sekä kylmäsavuporoa jokaisen ruisnapin päälle. Nosta juusto-porotapakset leivinpaperille uunipellille.
  3. Paista uunissa 225 asteessa n. 5 min, kunnes Koskenlaskija hieman pehmenee. Ota uunista. Laita päälle balsamicosipulirenkaita.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
195 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,9 g
Kalsium
268 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›