Juusto-porotapas ja balsamicosipulia

Juusto-porotapas ja balsamicosipulia
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Juusto-porotapas ja balsamicosipulia

Juusto-porotapas ja balsamicosipulia

Pienet leipäset ovat oiva tarjottava illanistujaisiin. Makuyhdistelmä on vertaansa vailla.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset15 annosta

15 annosta
15 pientä
ruisleipästä
1 pkt (250 g)
80 g
ohuita viipaleita kylmäsavuporoa

Balsamicosipuli

1 iso
punasipuli
2 rkl
balsamiviinietikkaa
2 rkl
hunajaa
1 rkl
öljyä
2 rkl
persiljaa hienonnettuna
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Valmista ensin balsamicosipuli. Kuori ja leikkaa sipuli mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Anna maustua vähintään tunnin ajan.
  2. Leikkaa Koskenlaskija n. 1 cm:n paksuiksiksi viipaleiksi. Laita yksi viipale Koskenlaskijaa sekä kylmäsavuporoa jokaisen ruisnapin päälle. Nosta juusto-porotapakset leivinpaperille uunipellille.
  3. Paista uunissa 225 asteessa n. 5 min, kunnes Koskenlaskija hieman pehmenee. Ota uunista. Laita päälle balsamicosipulirenkaita.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
195 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›