
Pororeseptit
Porossa on mieto riistan maku, joka taipuu moneen ruokalajiin. Perinteitä arvostavan ruokapöytään sopivat esimerkiksi juustoleipä-porosalaatti, tuhti poropiiras tai juustoinen porokeitto. Tarjoa trendikästä poropizzaa rentojen juhlien herkkuna, tupaantuliaisissa tai illanvietoissa. Pieneen naposteluun tai alkuruoaksi sopivat oivallisesti porosuupala tai pororullat.
Perinteinen poronkäristys lienee pororuokien klassisin muoto, ja monelle se on tärkeä muisto pohjoisen matkasta. Onneksi makumuiston voi toisintaa kokkaamalla ruokaa omassa kotikeittiössä. Ruskistettu pottuvoi on loistolisäke poronkäristykselle. Savuporokeitto on toinen perinteinen porosta valmistettu ateria. Mikä olisikaan ihanampi tapa viettää viileää syysiltaa kuin savuporokeiton tuoksuisessa kodissa?
Milloin söit itse viimeksi porosta tehtyä ruokaa? Katso kaikki Valion herkulliset pororeseptit täältä!
27 reseptiä

Poronkäristys ja ruskistettu pottuvoi

Poropizza

Poro flat bread

Juhlava poro-karpaloleipä

Juusto-porotapas ja balsamicosipulia

Poropiiras

Omenainen porokeitto

Master Chef -menu

Peltipiirakka poro- tai kinkkutäytteellä

Sipulinen poropiiras

Pikkuwrapit savuporotäytteellä

Poro-puolukkamuffinit

Täytetyt suupalat

Raejuusto-savuporohyytelö

Juustoinen porokeitto

Poro-juustotapakset

Poronfilee ja suklaa-portviinikastike

Porosuupalat

Poro-juustokohokkaat

Helppo savuporokastike

Pororullat

Poropiirakka

Poro-paprikamuffinit

Poropannukakku
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?