
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio kevytkermaaLaktoositon Valio kevytkerma sopii kahvin joukkoon ja leivontaan. Lämpimiin ruokiin kevytkerma lisätään valmistuksen loppuvaiheessa. Uuniruokiin…
- 3 kananmunaa
- 100 g kylmäsavuporoa
- 2 dl (120 g) puolukoita
- 1 dl hienonnettua persiljaa
-
1 pussi (130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- 5 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl leivinjauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa kerma ja munat sekaisin.
- Hienonna kylmäsavuporo esim. monitoimikoneella. Lisää se sekä puolukat, persilja ja juustoraaste kerma-munaseokseen.
- Sekoita jauho-leivinjauheseos taikinaan. Nostele taikinaa voideltuihin muffinipellin syvennyksiin tai Italian leivosvuokiin
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 17 min tai kunnes kypsiä. Peitä kypsennyksen loppupuolella ettei pinta tummu liikaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
221 kcal
Proteiini
11,6 g
Hiilihydraatti
24,7 g
Rasva
7,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa