
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 6 dl sämpyläjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- ½ tl suolaa
-
50 g (1 dl)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
-
1½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1½ dl
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
Täyte
- 160 g kylmäsavustettua poronpaistia, ohuenohut tai 200 g palvikinkkua
- 1 iso (250 g) paprika
- 1 (200 g) purjo
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
2 prk (à 150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 2 kananmunaa
- 1½ dl paholaisen hilloa
-
100 g (2 dl)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kuivat aineet ja juustoraaste. Lisää Oivariini ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele uunipellille n. 30 x 38 cm:n kokoiseksi suorakaiteeksi. Käytä tarvittaessa apuna kaulinta. Nosta reunoja hiukan ylös. Esipaista pohjaa uunin alimmalla tasolla 200 asteessa 10 min.
- Hienonna poronpaisti esim. monitoimikoneella. Jos käytät kinkkua, leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Kuutioi paprika. Hienonna purjo.
- Kuullota paprikaa ja purjoa hetken pannulla rasvassa. Jäähdytä hetken.
- Yhdistä crème fraîche, kananmunat ja paholaisen hillo. Lisää joukkoon muut täytteen ainekset, säästä puolet juustoraasteesta pinnalle.
- Kaada täyte esipaistetulle pohjalle. Ripota pinnalle loppu juustoraaste
- Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 200 asteessa 15 - 20 min tai kunnes kypsä.
- Anna jäähtyä hiukan. Leikkaa paloiksi. Saat 5 x 5 cm:n paloja 30 kpl.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
227 kcal
Proteiini
8,6 g
Hiilihydraatti
12,8 g
Rasva
15,4 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa