
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 3 kananmunaa
- 1 rkl leivinjauhetta
- 3½ dl vehnäjauhoja
- ½ tl suolaa
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 100 g kylmäsavuporoa hienonnettuna
- ½ punaista paprikaa kuutioina
- ½ dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita smetana ja munat voimakkaasti vatkaten. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita joukkoon vuorotellen Oivariini rasvan kanssa. Sekoita joukkoon loput aineet
- Nostele taikina voidellulle muffinipellille tai -vuokiin. Paista 200 asteessa n. 20 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
256 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatti
22,6 g
Rasva
14,1 g
Tyydyttynyt rasva
5,4 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa