Porosuupalat

Porosuupalat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Porosuupalat

Porosuupalat

Kääräise tortillaletun sisään maukas porotäyte ja leikkaa suupaloiksi. Sopii illanistujaisruoaksi ja naposteltavaksi.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset36 annosta

36 annosta
1 pkt (6 kpl)
vehnätortilloja

Täyte

1 rasia (200 g)
1 prk (150 g)
200 g
kylmäsavuporoa hienonnettuna
2 tlk (à 227/125 g)
ananasmurskaa valutettuna
1 dl
persiljaa hienonnettuna
½ tl
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Yhdistä täytteen aineet keskenään. Sekoita
  2. Levitä tortillat työlaudalle. Levitä täyte päälle. Kääri tiukoiksi.
  3. Peitä tuorekelmulla ja leikkaa ennen tarjoilua 2 - 3 cm:n suupaloiksi vinottain. Nostele rullat pystyyn ja laita tarjoiluvadille.
  4. Tarjoa alkujuoman kanssa tai illanistujaisruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
184 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›