
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® kylmäsavuporo sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 50 g kylmäsavuporoa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ½ dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna ruokakerma. Sulata paloiteltu juusto siihen sekoitellen
- Lisää hienonnettu kylmäsavuporo. Mausta pippurilla ja persiljalla.
- Tarjoa keitetyn pastan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
193 kcal
Proteiini
10,1 g
Hiilihydraatti
2,9 g
Rasva
15,7 g
Tyydyttynyt rasva
9,2 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä