
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 350 g purjoa
- 1 dl hillosipulia
- 2 valkosipulin kynttä
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 10 dl vettä
- 1 lihaliemikuutio
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- ½ tl suolaa
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 100 g kylmäsavuporoa
- 1 dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Viipaloi huuhdottu purjo, halkaise hillosipulit ja viipaloi kuoritut valkosipulit. Hauduta sipulit voissa pehmeiksi, älä ruskista.
- Sekoita joukkoon jauhot. Lisää vesi, liemikuutio ja mausteet. Anna kiehua kypsäksi.
- Soseuta keitto esim. sauvasekoittimella. Jos haluat keitosta täysin sileää, siivilöi vielä. Lisää joukkoon kerma ja pieniksi kuutioiksi leikattu poro. Kuumenna.
- Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa. Tarjoa alkuruoaksi tuoreen leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
51 kcal
Proteiini
2,1 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
3,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa