AURA patapaisti

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

AURA patapaisti

AURA patapaisti

Muheva patapaisti on syksyn ja talven klassikkoruoka. Täyteläinen pata maustetaan AURA juustolla ja sienillä, eikä muuta sitten tarvitakaan.

3 h 30 min
helppo
133 kcal / 100g
5
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 kg
hirven tai naudan paistia
3 rkl
2 - 3
sipulia
3
valkosipulin kynttä
200 g
esikäsiteltyjä metsäsieniä , esim. suppilovahveroita
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
½ dl
tomaattipyreetä
4 dl
vettä
2 dl
1 pkt (170 g)

Ohje

  1. Kuutioi paisti reiluiksi paloiksi. Ruskista lihat pienissä erissä paistinpannulla voissa ja siirrä ne sitä mukaa liemineen pataan.
  2. Paista lohkotut sipulit ja esikäsitellyt sienet. Lisää lihojen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää tomattipyree ja vesi.
  4. Kypsennä uunissa 150 asteessa lihan mureudesta riippuen n. 3 - 4 tuntia.
  5. Lisää lopuksi ruokakerma ja AURA. Kuumenna.
  6. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
133 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›