AURA patapaisti

AURA patapaisti
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

AURA patapaisti

AURA patapaisti

Muheva patapaisti on syksyn ja talven klassikkoruoka. Täyteläinen pata maustetaan AURA juustolla ja sienillä, eikä muuta sitten tarvitakaan.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
3 h
Yhteensä
3 h 30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

55 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 kg
hirven tai naudan paistia
3 rkl
2 - 3
sipulia
3
valkosipulin kynttä
200 g
esikäsiteltyjä metsäsieniä , esim. suppilovahveroita
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
½ dl
tomaattipyreetä
4 dl
vettä
2 dl
1 pkt (170 g)

Ohje

  1. Kuutioi paisti reiluiksi paloiksi. Ruskista lihat pienissä erissä paistinpannulla voissa ja siirrä ne sitä mukaa liemineen pataan.
  2. Paista lohkotut sipulit ja esikäsitellyt sienet. Lisää lihojen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää tomattipyree ja vesi.
  4. Kypsennä uunissa 150 asteessa lihan mureudesta riippuen n. 3 - 4 tuntia.
  5. Lisää lopuksi ruokakerma ja AURA. Kuumenna.
  6. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
133 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›