Ankanrinta on mehevä ja miedon riistainen liha, jonka kanssa sopivat hyvin aasialaisvivahteiset maut. Tässä ohjeessa japanilaisten suosimaa misotahnaa käytetään maustamaan värikkäitä lisäkekasviksia. Rapeanahkainen ankka paistetaan ja höyrytetään omenamehussa.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
Ankanrinnat | |
---|---|
2 (à 250 g) | ankanrintaa |
1 rkl | gourmet-suolahiutaleita |
mustapippuria myllystä | |
2 dl | |
Kasvikset misokastikkeessa | |
150 g | vihreitä papuja |
150 g | minimaissintähkiä |
150 g | sokeriherneitä |
20 g | |
1 dl | |
3 rkl | misotahnaa |
2 rkl | riisiviinietikkaa |
Koristeluun | |
lehtipersiljaa tai tuoretta kirveliä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.