
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 pussia (à 200 g) vihreitä pakastepapuja tai vastaava määrä tuoreita
- 3 vartta varsiselleriä
- 1 (200 g) omena
- 1 (100 g) punasipuli
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 1 nippu ruohosipulia
- 1 pkt (200 g) parmesaania
Hedelmä-chilisiirappi
-
2 dl
Valio 3 hedelmän mehuaValio 3 hedelmän mehu on aivan erityisen ihana aamiaismehu! Rypäle-, appelsiini- ja passiohedelmämehujen sekoitus on…
- 1 dl vaaleaa balsamiviinietikkaa
- 1 dl sokeria
- ½ tl chilipippuria
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin hedelmä-chilisiirappi. Kaada kaikki ainekset kattilaan ja keitä n. 15 min eli kunnes siirappi sakenee. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
- Keitä pakastepapuja n. 4 min kattilassa tai mikrossa pienessä vesimäärässä. Jos käytät tuoreita papuja, keitä niitä n. 8 min ja paloittele ne. Valuta pavut hyvin siivilässä, painele keitinvesi kevyesti pois. Leikkaa varsisellerit ohuiksi viipaleiksi ja omena pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipulit. Leikkaa juusto 1 cm:n kuutioiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään.
- Kaada annoksille hedelmä-chilisiirappia tarjottaessa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
94 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
10,9 g
Rasva
3,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa