Marinoitu papusalaatti

Marinoitu papusalaatti

2 h 20 min
keskitaso
157 kcal / 100g
0
0

Marinoitua papusalaattia piristää sitruunan kirpeys. Lisää salaattijuustokuutiot papujen joukkoon.

Ainekset

6 annosta
1 pussi (200 g)
vihreitä pakastepapuja
1 prk (400 / 265 g)
kikherneitä
1
iso punasipuli
2
valkosipulin kynttä
1 prk (180 g)

Kastike

½ dl
½ dl
rypsi- tai oliiviöljyä
2 rkl
sinappia
½ rkl
sokeria
¼ tl
chilijauhetta
1 rkl
sitruunamehua

Pinnalle

punasipulia
lehtipersiljaa

Ohje

  1. Kiehauta pakastepapuja hetken aikaa pienessä vesimäärässä. Jäähdytä. Hienonna sipulit. Valuta juusto ja kikherneet.
  2. Valmista kastike sauvasekoittimella tai ravistamalla voimakkaasti kannellisessa tölkissä tai pullossa. Yhdistä kaikki aineet. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
  3. Koristele ennen tarjoilua

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
10 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
86 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)