Tomaatti-papusalaatti

Tomaatti-papusalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tomaatti-papusalaatti

Tomaatti-papusalaatti

Tämä salaatti maistuu ruokaisten raaka-aineiden ansiosta sellaisenaan kevyenä pääruokana tai vaikka grilliruoan lisäkkeenä.

Valmistusaika

Työaika
35 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 tlk (400/250 g)
punaisia kidneypapuja
1 ruukku
jääsalaattia
1 prk (180 g)
1 - 2
punasipulia
6
tomaattia
1 ½ dl
vihreitä oliiveja

Kastike

½ dl
2 rkl
sitruunamehua
2 rkl
oliiviöljyä tai rypsiöljyä
1
valkosipulin kynsi hienonnettuna
2 tl
sinappia
1 tl
sokeria
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Valmista ensin kastike sekoittamalla ainekset keskenään.
  2. Huuhdo pavut kylmällä vedellä siivilässä ja valuta. Laita ne marinoitumaan kastikkeeseen vähintään 15 minuutiksi.
  3. Huuhdo ja linkoa tai kuivaa salaatit. Revi ne laakealle vadille pediksi.
  4. Huuhdo salaattijuustokuutiot kylmällä vedellä ja valuta. Leikkaa punasipuli hyvin ohuiksi renkaiksi. Viipaloi tomaatit.
  5. Kerrostele ainekset salaattipedille, myös kastikkeessa maustuneet, valutetut pavut. Laita loppu kastike erikseen tarjolle.
  6. Tarjoa salaattia esim. grilliruoan ja patongin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
128 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
5 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›