
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g kalkkunan rintafileetä suikaleina
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 iso sipuli
- 1 purjo
- 200 g herkkusieniä
- 1 tl kuivattua rakuunaa
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 tl hunajaa
- 1½ tl suolaa
- 1 hapahko omena
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista kalkkunasuikaleet Oivariini rasvassa padassa. Hienonna sipuli ja purjo sekä viipaloi herkkusienet ja lisää pataan.
- Lisää mausteet. Raasta omena karkeaksi raasteeksi ja lisää pataan. Lisää vielä lopuksi ruokakerma ja anna padan hautua n. 15 min miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen. Tarkista maku.
- Tarjoa joko riisin tai perunasoseen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
83 kcal
Proteiini
7,1 g
Hiilihydraatti
3,6 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa