Kalkkunaa sipulikastikkeessa

Kalkkunaa sipulikastikkeessa

Vähärasvaisesta ja miedon makuisesta kalkkunan fileestä valmistuu nopeasti maukasta arkiruokaa koko perheelle.

30 min
helppo
87 kcal / 100g
2
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
300 g
kalkkunan rintafileetä suikaleina
2 rkl
1
iso sipuli
1
purjo
200 g
herkkusieniä
1 tl
kuivattua rakuunaa
1 tl
paprikajauhetta
2 tl
hunajaa
1 ½ tl
suolaa
1
hapahko omena
1 prk (2,5 dl)

Ohje

  1. Ruskista kalkkunasuikaleet Oivariini rasvassa padassa. Hienonna sipuli ja purjo sekä viipaloi herkkusienet ja lisää pataan.
  2. Lisää mausteet. Raasta omena karkeaksi raasteeksi ja lisää pataan. Lisää vielä lopuksi ruokakerma ja anna padan hautua n. 15 min miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen. Tarkista maku.
  3. Tarjoa joko riisin tai perunasoseen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
87 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g
Kalsium
38 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)