Marinoidut kalkkunapihvit

Marinoidut kalkkunapihvit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Marinoidut kalkkunapihvit

Marinoidut kalkkunapihvit

Nämä maukkaat kalkkunapihvit sopivat loistavasti kesän grilliherkuksi yhdessä kesäkasvisten kanssa.

Valmistusaika

Työaika
35 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 (n. 700 g)
kalkkuna- tai broilerileikkelettä

Marinadi

2 dl
2 tl
vihreää currytahnaa
½ dl
2 tl
hunajaa
1/2 - 1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Pinnalle

tuoreita yrttejä , esim. lehtipersiljaa, korianteria, sitruunabasilikaa hienonnettuna
suolaa

Ohje

  1. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja levitä kauttaaltaan kalkkunapihveillä. Anna marinoitua vähintään kaksi tuntia, mielellään seuraavaan päivään.
  2. Ota lihat huoneenlämpöön n. 1/2 t ennen grillaamista. Pyyhi ylimääräinen marinadi pois talouspaperilla. Grillaa kypsiksi. Mausta valmiit pihvit yrttisilpulla sekä sormisuolalla.
  3. Tarjoa esim. grillattujen tai höyrytettyjen kesäkasvisten kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
81 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.