Kalkkuna-kasvispannu

Kalkkuna-kasvispannu

20 min
helppo
87 kcal / 100g
0
0

Kalkkunaa käytetään Suomessa ruoanvalmistuksessa verrattain vähän. Broilerin tavoin kalkkuna on kuitenkin todella hyvä arkiruokien raaka-aine, sillä se kypsyy nopeasti ja maistuu miedon makunsa johdosta kaikenikäisille. Tarjoa Kalkkuna-kasvispannua riisin tai nuudelien kanssa.

Ainekset

4 annosta
400 g
kalkkunan hunajamarinoituja fileesuikaleita
1 pkt (100 g)
siitakesieniä
1 pussi (200 g)
babyporkkanoita
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
2 dl
1 pussi
pakasteparsakaalia
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Paista kalkkunasuikaleet Oivariinissa. Nosta pois pannulta. Pese pannu.
  2. Paista viipaloidut sienet Oivariinissa. Lisää lihasuikaleet ja porkkanat. Mausta. Lisää mehu. Anna kiehua n. 5 min.
  3. Lisää parsakaalit. Keitä n. 3 min.
  4. Lisää fraîche. Kuumenna.
  5. Tarjoa esim. keitetyn riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
87 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)