Kalkkuna-kasvispannu

Kalkkuna-kasvispannu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kalkkuna-kasvispannu

Kalkkuna-kasvispannu

Kalkkunaa käytetään Suomessa ruoanvalmistuksessa verrattain vähän. Broilerin tavoin kalkkuna on kuitenkin todella hyvä arkiruokien raaka-aine, sillä se kypsyy nopeasti ja maistuu miedon makunsa johdosta kaikenikäisille. Tarjoa Kalkkuna-kasvispannua riisin tai nuudelien kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
kalkkunan hunajamarinoituja fileesuikaleita
1 pkt (100 g)
siitakesieniä

tai 1 tlkherkkusieniä
1 pussi (200 g)
babyporkkanoita
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
2 dl
1 pussi
pakasteparsakaalia
1 prk (200 g)
Valio Eila® kevyt crème fraîchea laktoositon

Ohje

  1. Paista kalkkunasuikaleet Oivariinissa. Nosta pois pannulta. Pese pannu.
  2. Paista viipaloidut sienet Oivariinissa. Lisää lihasuikaleet ja porkkanat. Mausta. Lisää mehu. Anna kiehua n. 5 min.
  3. Lisää parsakaalit. Keitä n. 3 min.
  4. Lisää fraîche. Kuumenna.
  5. Tarjoa esim. keitetyn riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
67 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›