Kalkkunaa käytetään Suomessa ruoanvalmistuksessa verrattain vähän. Broilerin tavoin kalkkuna on kuitenkin todella hyvä arkiruokien raaka-aine, sillä se kypsyy nopeasti ja maistuu miedon makunsa johdosta kaikenikäisille. Tarjoa Kalkkuna-kasvispannua riisin tai nuudelien kanssa.
400 g | kalkkunan hunajamarinoituja fileesuikaleita |
2 rkl | |
1 pkt (100 g) | siitakesieniä tai 1 tlkherkkusieniä |
1 pussi (200 g) | babyporkkanoita |
½ tl | suolaa |
½ tl | mustapippuria |
2 dl | |
1 pussi (200 g) | pakasteparsakaalia |
1 prk (150 g) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.