Kalkkuna-kasvispannu

Kalkkuna-kasvispannu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kalkkuna-kasvispannu

Kalkkuna-kasvispannu

Kalkkunaa käytetään Suomessa ruoanvalmistuksessa verrattain vähän. Broilerin tavoin kalkkuna on kuitenkin todella hyvä arkiruokien raaka-aine, sillä se kypsyy nopeasti ja maistuu miedon makunsa johdosta kaikenikäisille. Tarjoa Kalkkuna-kasvispannua riisin tai nuudelien kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
kalkkunan hunajamarinoituja fileesuikaleita
2 rkl
1 pkt (100 g)
siitakesieniä

tai 1 tlkherkkusieniä
1 pussi (200 g)
babyporkkanoita
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
2 dl
1 pussi (200 g)
pakasteparsakaalia
1 prk (150 g)

Ohje

  1. Paista kalkkunasuikaleet Oivariinissa. Nosta pois pannulta.
  2. Lisää ravsaa ja paista viipaloidut sienet. Lisää lihasuikaleet ja porkkanat. Mausta. Lisää mehu. Anna kiehua n. 5 min.
  3. Lisää parsakaalit. Keitä n. 3 min.
  4. Lisää crème fraîche. Kuumenna.
  5. Tarjoa esim. keitetyn riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
107 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.