Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kalkkuna-kasvispannu

Kalkkunaa käytetään Suomessa ruoanvalmistuksessa verrattain vähän. Broilerin tavoin kalkkuna on kuitenkin todella hyvä arkiruokien raaka-aine, sillä se kypsyy nopeasti ja maistuu miedon makunsa johdosta kaikenikäisille. Tarjoa Kalkkuna-kasvispannua riisin tai nuudelien kanssa.

Kalkkuna-kasvispannu
Kalkkuna-kasvispannu

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g kalkkunan hunajamarinoituja fileesuikaleita
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 pkt (100 g)
    siitakesieniä
  • Voit kokeilla myös:
  • 1 tlk (185/115 g) herkkusieniä
  • 1 pussi (200 g) babyporkkanoita
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 2 dl
    Valio 3 hedelmän mehua
    Valio 3 hedelmän mehu on aivan erityisen ihana aamiaismehu! Rypäle-, appelsiini- ja passiohedelmämehujen sekoitus on…
    Valio 3 hedelmän mehu 1 l (rypäle, appelsiini, passiohedelmä)
  • 1 pussi (200 g) pakasteparsakaalia
  • 1 prk (150 g)
    Valio Keittiön crème fraîchea
    Valio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
    Valio Keittiön crème fraîche 150 g laktoositon, luomu

Ohje

  1. Paista kalkkunasuikaleet Oivariinissa. Nosta pois pannulta.
  2. Lisää ravsaa ja paista viipaloidut sienet. Lisää lihasuikaleet ja porkkanat. Mausta. Lisää mehu. Anna kiehua n. 5 min.
  3. Lisää parsakaalit. Keitä n. 3 min.
  4. Lisää crème fraîche. Kuumenna.
  5. Tarjoa esim. keitetyn riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 106 kcal
Proteiini 9,2 g
Hiilihydraatti 3,6 g
Rasva 5,9 g
Tyydyttynyt rasva 2,5 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search