Kalkkunaa tonnato

Kalkkunaa tonnato

15 min
helppo
189 kcal / 100g
1
0

Klassisen vitello tonnaton muunnos syntyy kalkkunan rintafileestä. Tämä kylmä liharuoka sopii mainiosti esim. buffet-pöydän tarjottavaksi.

Ainekset

4 annosta
½ kg
kypsää kalkkunan rintafileetä

Kastike

1 pieni tlk
tonnikalaa öljyssä
1 prk (150 g)
1 rkl
Dijon-sinappia
½
sitruunan mehu
mustapippuria myllystä
ripaus
sokeria
½ tl
suolaa

Tarjoiluun

½ dl
kapriksia
rucolaa
sitruunalohkoja

Ohje

  1. Valmista ensin kastike. Valuta tonnikala öljystä. Sekoita tehosekoittimessa tonnikala, crème fraiche ja sinappi tasaiseksi kastikkeeksi. Mausta sitruunan mehulla, pippurilla, sokerilla ja suolalla.
  2. Viipaloi kalkkunan rintafilee mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Levitä kastike tasaisesti viipaleille. Koristele kapriksilla, rucolalla ja sitruunalohkoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
189 kcal
Proteiini
27 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
8 g
Suola
1,3 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)