Kalkkunaa tonnato

Kalkkunaa tonnato

Klassisen vitello tonnaton muunnos syntyy kalkkunan rintafileestä. Tämä kylmä liharuoka sopii mainiosti esim. buffet-pöydän tarjottavaksi.

15 min
helppo
189 kcal / 100g
1
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
½ kg
kypsää kalkkunan rintafileetä

Kastike

1 pieni tlk
tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
1 prk (150 g)
1 rkl
Dijon-sinappia
½
sitruunan mehu
mustapippuria myllystä
ripaus
sokeria
½ tl
suolaa

Tarjoiluun

½ dl
kapriksia
rucolaa
sitruunalohkoja

Ohje

  1. Valmista ensin kastike. Valuta tonnikala öljystä. Sekoita tehosekoittimessa tonnikala, crème fraiche ja sinappi tasaiseksi kastikkeeksi. Mausta sitruunan mehulla, pippurilla, sokerilla ja suolalla.
  2. Viipaloi kalkkunan rintafilee mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Levitä kastike tasaisesti viipaleille. Koristele kapriksilla, rucolalla ja sitruunalohkoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
189 kcal
Proteiini
27 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›